Hesabım
    Ryan Murphy, "The Politician"ın Geleceği Hakkında Konuştu

    Murphy, dizi hakkındaki planlarını açıkladı.

    The Politician”ın ikinci sezonuna daha birkaç ay uzaktayız ama dizi yaratıcısı Ryan Murphy, ilk Netflix serisi için şimdiden üçüncü ve muhtemel son sezonu düşünüyor. Murphy, çarşamba günü yayınlanan bir röportajında ​​“The Politician”ın geleceğini tartıştı. Burada, dizinin kahramanı Payton Hobart'ın (Ben Platt), gösterinin potansiyel üçüncü sezonunda ABD başkanlığına koştuğunu görmek için istekli olduklarını belirtti.

    Murphy, yaptığı açıklamada süre konusuna da değindi. Şovun gelecek ikinci sezonu ile potansiyel bir üçüncü sezon arasındaki zaman farkının büyük olasılıkla çoğu dizinin sezon arasındaki tipik gecikmeden daha uzun olabileceğini söyledi ve bunun nedeninin endüstrinin devam eden Koronavirüs etkileri olmadığını belirtti. Murphy; ​​“Bunu yapmak istiyorum ve bence bu işe karışan herkes toplamda üç sezon olması konusunda hemfikir. Amacım, ikinci sezonun bittiği yerde, birkaç yıl ara vermek ve Ben Platt'ın son yarışında biraz yaşlanmasını sağlamak. Başkanlık yarışı için en ideali bu gözüküyor. Her zaman tasarladığımız şey bu ve sanırım ana planımız da bu. ”

    Bu söylemler, “The Politician”ın üçüncü sezonunun muhtemelen birkaç yıl uzakta olduğu anlamına gelse de, dizi hayranları, Payton'ın sonunda Oval Ofis'te yaşama hayalini gerçekleştirme fırsatına sahip olacağını bilerek rahatlayabilirler. İkinci sezonun haziran ayında yayınlanacağını da hesaba katarsak, hayranlar ikinci bir müjdeli haber almış oldu. Dizinin, pandemiden önce tamamlanmış olması elbette ki büyük şans. Murphy; “İkinci sezonu, Koronavirüs olayı gerçekleşmeden hemen önce bitirdiğimiz için yeterince şanslıydık. Yedi bölüm var. Tüm bölümlerimizi bitirdik. Harika bir ikinci sezonumuz var. Bunu başarabildiğimiz için gerçekten gurur duyuyorum.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top