Hesabım
    Ryan Murphy'nin İddialı Dizisi "Hollywood"dan Türkçe Altyazılı Fragman!

    1 Mayıs'ta prömiyer yapacak olan diziden ilk fragman yayınlandı..

    Son yılların en üretken isimlerinden olan yetenekli isim Ryan Murphy'nin oldukça iddalı yeni dizisi ve Netflix'le yaptığı ikinci ortak proje olan “Hollywood” dizisinden rilk fragman yayınlandı. 1 Mayıs 2020 tarihinde prömiyer yapacak olan Hollywood, yedi bölümlük mini bir dizi olacak. Murphy'nin ilk Netflix projesi, Eylül 2019'da ilk sezonu yayınlayan komedi “The Politician” olmuştu.

    Netflix'le genel anlaşma altında bulunan ve projeler üretmek için görevlendirilen Murphy ve Ian Brennan tarafından birlikte yaratılan “Hollywood”, 2. Dünya Savaşı'ndan sonra, küçük bir kasabada, ekonomik imkanlardan yoksun bir grup sinemacının bir şeyler başarmaya çalışmasını anlatıyor.

    Murphy, daha önce diziyle ilgili ilk açıklamasını yaparken Hollywood hakkında “Tinseltown'un Altın Çağı'na bir aşk mektubu” sözlerini kullanmıştı. Her bir karakter o dönemin starlarının da birer tasviri olacak. Dizi, sektörün o yıllarda yaşadığı ırk, cinsiyet ve cinsellik odaklı çarpık sisteme ve önyargılara da değinecek.  

    “Hollywood”un başrollerinde Maude Apatow, Mira SorvinoRob Reiner gibi tanınmış yıldızlar yer alırken, diğer rollerde , David CorenswetDarren Criss, Jeremy Pope, Samara WeavingLaura HarrierJim ParsonsDylan McDermottHolland TaylorPatti LuPoneJake Picking ve Joe Mantello perfromans sergiliyor. Murphy ve Brennan'la birlikte Criss, Alexis Martin Woodall ve Janet Mock yürütücü yapımcılık görevinde yer alacak. Mock, ayrıca Murphy ve Brennan ile birlikte yazar ve yönetmen olarak da görev yapacak. 

    Türkçe altyazılı ragmanı yayınlanan "Hollywood", tüm dünyayla aynı anda 1 Mayıs 2020 tarihinde Netflix Türkiye'de prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top