Hesabım
    "Parks and Recreation" Özel Buluşması 3 Milyon Dolar Yardım Topladı

    Covid-19 buluşmasından, yardım fonuna büyük destek

    The Hollywood Reporter

    Perşembe gecesi “Parks and Recreation” özel buluşması gerçekleşti ve Feeding America’nın COVID-19 Yanıt Fonu için 3 milyon dolara yakın para toplandı. Yarım saatlik özel bölüm, Amy Poehler'ın karakteri Leslie Knope üzerinden ilerledi ve eski iş arkadaşlarıyla karantinada nasıl durdukları ve sosyal mesafe düzenlemelerini nasıl takip ettiklerini irdeledi

    Özel bölüm, dizinin 2015'teki yedinci sezonuyla sona erdiğinden beri karakterlerin nasıl yaşadığına da bir göz atmış oldu. Özel etkinlik, izleyicileri Feeding America web sitesine ve Ulusal Ruh Sağlığı Enstitüsü'ne yönlendirerek sona erdi. Feeding America, gıda bankalarının ve kaynakların, toplumun savunmasız üyelerine hizmet etmesini sağlamak için çalışan bir oluşum ve katkılar her zaman kabul ediliyor. 500.000 $'a kadar tüm bağışlar NBCUniversal, yazarlar, yapımcılar, oyuncular ve özel sponsorlar State Farm ve Subaru of America tarafından açıklandı. 

    Rashida Jones, Aziz Ansari, Nick Offerman, Aubrey Plaza, Chris Pratt, Adam Scott, Rob Lowe, Jim O’HeirRetta ve Ben Schwartz orijinal dizideki rollerini yeniden canlandırdılar. Konuk yıldızlar ise Mo Collins, Paul RuddJon Glaser ve Jay Jackson oldu. Özel bölümün tamamı oyuncuların evlerinde çekildi. Scott, özel bölüm yayınlanmadan önce Variety'ye verdiği demeçte, “Bunu tekrar yapacağımızı hiç düşünmemiştim ama Mike [ortak yaratıcı] e-postayı gönderdiğinde, en azından aklımda 'Tabii ki' deyişimi  hissettim. Bu aslında yeniden bir araya gelmek için gereken tek durumdu: İnsanlara yardım etmek. Duygusal ve yaratıcı anlamda da oldukça mantıklı.” dedi.

    Özel NBC bölümü, Hulu, YouTube ve isteğe bağlı videolarda yayınlanmanın yanı sıra, 15 Temmuz'da lansmanı yapılacak NBCUniversal'in yeni reklam destekli abonelik içerik platformu olan Peacock'ta da yer alacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top