Hesabım
    Charlie Brooker, Yakın Zamanda Bir "Black Mirror" Sezonu Olmayacağını Söyledi

    Dizinin yaratıcısı Brooker'a göre dünya buna hazır değil..

    Dünya, Koronavirüs pandemisi nedeniyle yüzbinlerce insanın kaybedileceği bir salgının ortasında. Bu salgında bir çoğumuz evlerimizdeyiz ve belki de normalden daha çok film, dizi izliyoruz. Ebette hayranı olduğumuz dizilerin yeni bölümlerinin denk gelmesi bizi fazlasıyla sevindirirdi. Bu konuda Black Mirror hayranlarına ise kötü bir haberimiz var. Dizinin yaratıcısı Charlie Broker, bunun kısa sürede mümkün olmayacağını düşünüyor.

    Broker, Radio Times'a [IndieWire aracılığıyla] verdiği röportajda, birbirlerinden ayrılan toplumlarla ilgili hikayelerden çok komediler üzerinde çalıştığını söyledi ve ekledi; “Bir şeyler yapmakla meşguldüm. Ne yaptığım ve yapmadığım hakkında ne söyleyebileceğimi bilmiyorum. Şu anda, toplumların dağılmasıyla ilgili hikayeler için doğru zaman olup olmadığını bilmiyorum, bu yüzden Black Mirror bölümlerinden hiçbiri üzerinde çalışmıyorum. Mizah yeteneğime tekrar bakmaya hevesliyim, bu yüzden kendimi güldürmeye yönelik senaryolar yazıyorum.” dedi.

    Black Mirror, genelde ikişer sezon arayla yayınlanıyordu ama bu yıl için hayranların bir beklentisi mevcuttu. Şimdi, bunun uzun bir süre olmayacağını öğrenmiş olduk. Platformların içerik sıkıntısı yok gibi görünüyor ama bir yandan da her şeyin ertelendiğini biliyoruz. Şu anda izleyebileceğiniz ve teknolojinin kasvetli gücü hakkında hikayeler arıyorsanız, Westworld'ün yeni sezonunu önerebiliriz. 

    Brooker, dünyanın şu anda şova gerçekten ihtiyaç duymadığına inanırsa, başka şeyler üzerinde çalışmaya geçebilir ve o zaman Black Mirror için çok daha fazla beklemek durumunda kalabiliriz. Yine de Black Mirror'sız yapamıyorsanız, ilk beş sezon ve Bandersnatch filmini Netflix'te izleyebilirsiniz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top