Hesabım
    CBS, 2020-2021 Sezonu Dizi Planlamasını Duyurdu

    CBS'in onay verdiği ya da iptal ettiği diziler hangileri?

    Deadline

    CBS, yakın zamanda yaptığı açıklamada, 2020-2021 sezonu için dizi ve şov planlamasını duyurdu. Mevcut senaryolu ve senaryosuz programlarının çoğunu yenileyen CBS, dört şovu da iptal ettiğini açıkladı. Kanalın daha önce duyurduğu yeni sezon onayları da bulunuyor ve neredeyse devam eden bütün içeriklerin yenilenmesi anlamına geliyor.

    Kanalın resmi olarak yenilediğini duyurduğu drama dizileri, “All Rise”, “Blue Bloods”, “Bull”, “FBI”, “FBI: Most Wanted”, “MacGyver”, “Magnum P.I.”, “NCIS”, “NCIS: Los Angeles”, “NCIS: New Orleans”, “SWAT” ve “SEAL Team.” olurken, yenilenen komedi dizileri ise; “Bob Hearts Abishola”, “The Neighborhood” ve “The Unicorn” oldu. Haber programları “60 Minutes”, “48 Hours” ve“Undercover Boss”un da gelecek yıl CBS'te olacağı açıklamada yer aldı.

    Bu yapımlarla birlikte, daha önce yenilendiği açıklanan “Young Sheldon,” “Evil”, “Mom”, "Survivor” ve “The Amazing Race” de gelecek sezon CBS'te yer almaya devam edecek. “Man With a Plan”, “Carol’s Second Act”, “Broke” ve “Tommy” adlı diziler ise iptal edildi. “Man With a Plan” ve “Broke”, sırasıyla dördüncü ve ilk sezonlarına nisan ayında, “Tommy” şubat ayında başladı. “Carol’s Second Act” ise ilk sezonunu mart ayında tamamladı. 

    CBS kısa süre önce “God Friended Me”, “Criminal Minds”, “Hawaii Five-O” ve “Madam Secretary” adlı senaryolu dizilerini tamamladı. CBS’in kitlesel yenilenmesi, büyük olasılıkla Koronavirüs pandemisi büyük hasara yol açtığı için diğer yayıncıların 2020-2021 sezonu için planlarına bakmadan hazırlandı. Çekim tamamlanmadan önce, üretimi askıya almak zorunda kalan neredeyse tüm yeni diziler takvime yetişene kadar platformlar eski içeriklere yoğunlaşacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top