Hesabım
    Netflix'ten Kral Arthur Uyarlaması Geliyor: "Cursed"

    Diziden poster ve son detaylar paylaşıldı.

    Netflix

    Netflix, geçen yıl Witcher'ın yarattığı rüzgardan sonra yeni bir fantastik diziyle karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. Yıllardır farklı roman, sinema ve TV uyarlamarını izlediğimiz Kral Arthur efsanesine farklı bir bakış getirecek olan dizinin adı Cursed olarak belirlendi. Dizinin prömiyer tarihi belli değil ama ilk görseller ve poster yayınlandı.

    Thomas Wheeler'in hikayesinden oluşan ve Frank Miller'ın illüstrasyonunu yaptığı çizgi roman 2019 yılında piyasaya sürüldü ve Netflix, daha çıkmadan önce haklarını satın almıştı. Lady of the Lake olarak da bilinen genç Nimue'nin, kadim bir kılıcı teslim etmek için Merlin'i arayışı kitabın ve dizinin hikayesini oluşturuyor. Nimue, bu yolculuk için paralı asker Arthur'la iş birliği yapıyor ve yolculuk sırasında birçok kötülükle baş etmek zorunda kalıyorlar. Nimue karakterine, 13 Reasons Why dizisiyle ünlenen Katherine Langford hayat verecek. 

    Tom Wheeler, Frank Miller aynı zamanda, Leila Gerstein'le birlikte dizinin yürütücü yapımcılık görevini üstleniyorlar. Alex Boden ise dizinin baş yapımcısı. Birer saatlik 10 bölümden oluşacak dizinin Langorfd dışındaki oyuncu kadrosunda ise; Devon Terrell (Arthur), Gustaf Skarsgård (Merlin), Sebastian Armesto (King Uther Pendragon), Daniel Sharman (Weeping Monk), Matt Stokoe (Gawain), Shalom Brune-Franklin (Igraine), Lily Newmark (Pym), Emily Coates (Sister Iris), Bella Dayne (Red Spear), Billy Jenkins (Squirrel), Peter Mullan (Father Carden) bulunuyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top