Hesabım
    Netflix, The Witcher'ın İkinci Sezonundan İlk Detayları Paylaştı

    İkinci sezonun çekimleri İngiltere'de başladı.

    Geçtiğimiz yılın son günlerinde yayın hayatına başlayan ve hem dizi sevenleri, hem de oyunun tutkunlarını memnun eden The Witcher, iyi izlenme oranları da yakalamış ve kısa sürede popüler olmuştu. Özellikle sosyal medyada adından çok söz ettiren dizinin ikinci sezon onayı daha ilk sezon yayınlanmadan verilmişti. Netflix, ikinci sezon hakkında ilk detayları ve oyuncu kadrosunu paylaştı.

    2021 yılında yayınlanacak olan The Witcher'ın ikinci sezonu için çekimler İngiltere'de resmen başladı. Dizinin yürütücü yapımcılarından biri olan ve aynı zamanda showrunner görevi üstlenen Lauren Schmidt Hissrich yaptığı açıklamada şu ifadelere yer verdi; “The Witcher'ın ilk sezonuna gelen tepkiler ikinci sezon kadrosu için çıtayı çok yükseğe çıkardı. Sophie Holland ve ekibi yeni karakterlere hayat vermek için alanındaki en iyi oyuncuları bir araya getirdi. Usta yönetmenlerin elinden çıkacak yepyeni hikayeler için son derece heyecanlıyız.”

    Dizinin ana kahramanı Rivyalı Geralt rolüyle ilk sezonda yer alan ve herkesin övgüye boğduğu Henry Cavill, bu diziyle tanınan ve sağlam bir çıkış yakalayan Yennefer rolündeki Anya Chalotra, Ciri rolüyle dizinin yıldızlarından olan Freya Allan ve Jaskie rolüyle yer alan Joey Batey yeni sezonda da aynı rolleriyle karşımıza çıkacak.

    İkinci sezonda kadroya eklenen isimler ise şöyle; Coen rolüyle Yasen Atour (Young Wallander), Vereena karakteriyle Agnes Bjorn (Monster) , Lambert olarak karşımıza çıkacak olan Paul Bullion (Peaky Blinders), Eskel'e hayat verecek Thue Ersted Rasmussen (Fast and Furious 9), Lydia rolüyle Aisha Fabienne Ross (The Danish Girl), Francesca karakteriyle Mecia Simson  ve Game of Thrones dizisinde Tormund olarak var olan ve çok sevilen Kristofer Hivju (Game of Thrones) Nivellen olarak The Witcher'ın ikinci sezonunda yer alacak. 

    Yönetmen koltuğundaki isimlerden Stephen Surjik (Umbrella Academy) 1 ve 2. bölümleri, Sarah O’Gorman (Cursed) 3 ve 4'ü, Ed Bazalgette (The Last Kingdom) 5 ve 8'i ve Geeta V. Patel (Meet The Patels) 6 ve 7. bölümleri yönetecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top