Hesabım
    Scandal, Netflix'ten Hulu'ya Transfer Oldu!

    Scandal'ın artık yeni bir platformu var.

    7 harika sezon ve 124 bölümden oluşan suç draması Scandal, bu aydan itibaren yeni bir yayın platformuna sahip olacak. Hulu, Shonda Rhimes tarafından yaratılan, Kerry Washington liderliğinde başarılı bir oyuncu kadrosuna sahip olan politik suç dramasını satın aldı. Eski ABC draması, bir süredir yayında olduğu Netflix'teki yayın hayatını sonlandırdı ve Disney'e ait Hulu platformuna transfer oldu. Dizi, 20 Mayıs'tan itibaren Hulu'da gösterilmeye başlayacak.

    Disney'e ait ABC Stüdyoları tarafından üretilen ve Mouse House'un tüm prodüksiyonlarını hallettiği diziler, yavaş yavaş kendi platformlarına geri dönüyor. Scandal'ın bu sürprizi de tam olarak bunu işaret ediyor. Şu anda Netflix'in en çok izlenen dizilerinden biri olan Grey's Anatomy gibi programlar da, yıllar önce yapılan anlaşmalarının süresi dolduğunda Disney destekli yayıncılara geri dönecek. Çoğu medya grubu, Netflix'e rakip olmak için kendi yayın platformlarını başlattıklarında, tahtaya ilk yazdıkları plan elbette buydu. Bu durumda, Warner Bros. TV tarafından üretilen ve Netflix gibi başka platformlarda yer alan yapımlar da hizmete girdiğinde WarnerMedia destekli HBO Max'e taşınacak.

    Scandal, ABC'de yedi sezon oynadı ve Olivia Pope (Washington) karakteri önderliğinde, ekibiyle birlikte krizleri ve siyasi skandalları yönetmeyi başarabildiler. Bunların çoğunu ahlaki çerçeveler içinde yapsalar da siyasetin kirli yüzünü de göstermeyi ihmal etmediler. Washington dışında, kadorda Tony Goldwyn, Bellamy Young, Scott Foley, Darby Stanchfield, Guillermo Díaz, Katie LowesJeff Perry ve Josh Malina yer aldı. Rhimes ve Betsy Beers'ın Shondaland şirketi adı altında türetilen dizi, kültürel bir fenomen haline geldi ve şimdi Hulu aboneleri için evlere konuk olacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top