Hesabım
    HBO Max'ten ‘Head of the Class’ Yeniden Çevrimi Geliyor

    80'li yılların sevilen dizisi TV'ye geri dönüyor

    Head of the Class” geri dönüyor. HBO Max, 1980'lerden kalma klasik ABC sitcomunu temel alan potansiyel bir seri için, pilot bölüm siparişi verdi. Güncellenmiş versiyon, büyük zorluklarla karşılaşan bir grup yüksek öğrenim öğrencisinin hikayesine odaklanacak. Öğretmenleri, notlara daha az odaklanmalarını ve yaşam deneyimine ağırlık vermelerini isteyecek.

    Proje, Doozer Productions ve Warner Horizon Scripted Television ortaklığından gelecek. “American Vandal”dan tanıdığımız Amy Pocha ve Seth Cohen, yarım saatlik muhtemel aile komedisinde yazar, ortak gösterici ve yönetici yapımcı olarak görev yapacak. Steven Cragg ve Brian Bradley de ortak showrunner ve yürütücü yapımcı olarak yer alacaklar.

    “Head of the Class”, Rich Eustis ve Michael Elias tarafından yaratıldı ve ABC'de beş sezon boyunca toplam 114 bölüm olarak yayınlandı. Dizi, 1986 yılında başladı ve 1991'e kadar devam etti. New York'taki Millard Fillmore Okulu'nda geçen hikayede yedek tarih öğretmeni Charlie Moore ön plandaydı ama 4. sezondan sonra diziden çıkarak, İskoç komedi efsanesi Billy Connolly tarafından canlandırılan yeni bir öğretmen Billy MacGregor'a yol açtı.

    Öğrencilerin orijinalini oynayan aktörler arasında Dan Frischman, Dan Schneider, Tony O’Dell, Robin Givens, Kimberly Russell, Leslie Bega, Tannis Vallely, Khrystyne Haje ve Brian Robbins yer alıyor. “Head of the Class”, Connolly’nin karakterini merkez alan ve sadece bir sezon süren “Billy” adlı diziyi de ortaya çıkardı.  Geliştirme haberleri, WarnerMedia'ya bağlı streaming platformunun başlatılmasından neredeyse iki hafta önce geliyor. HBO Max, “Gossip Girl” ve “Grease” dahil olmak üzere diğer bazı klasik dizileri de yeniden TV'ye uyarlıyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top