Hesabım
    Netflix, Team Downey ve Warner Bros. TV, "Sweet Tooth" Uyarlaması İçin Bir Arada

    Çizgi roman uyarlaması dizilere bir yenisi daha ekleniyor

    DC Vertigo çizgi romanının aynı adlı TV uyarlaması "Sweet Tooth", Hulu için bir pilot siparişi almıştı ama gelinen noktada, uyarlama Disney defterini kapattı. Bu gelişmenin ardından Netflix, Warner Bros. Television ve Team Downey'le birlikte seriyi üretecek yeni ortaklığı kurdular ve hazırlıklar resmen başlamış durumda.

    Netflix, Warner Bros.Television'la birlikte Robert Downey Jr. ve Susan Downey tarafından kurulan yapım şirketi Team Downey'den bir saatlik drama siparişini verdi. Christian Convery, Nonso Anozie, Adeel Akhtar ve Will Forte'un da yer alacağı “Sweet Tooth”, küçük bir çocuk ve bir felaket sonrası evinden ayrılan, bir parçası geyik olan Gus'ın yeni bir hikayesi olacak. İnsanlar ve hayvan - çocuk melezleri, bu yeni dünyayla ilgili cevapları ve melez kökenlerinin ardındaki gizemi arayacak. 

    James Brolin anlatıcı olarak dizide sesiyle yer alacak. Netflix diziyi, geniş bir çekiciliğe sahip, aile dostu bir hikaye kitabı macerası olarak tanımlıyor. Dizide, Jeff Lemire tarafından DC için oluşturulan karakterler temel alındı. Jim Mickle ve Beth Schwartz, sekiz bölümlük dizinin ortak showrunner, yazar ve baş yapımcıları olacak. Jim Mickel aynı zamanda yönetecek. Team Downey’den Robert Downey Jr., Susan Downey ve Amanda Burrell, Linda Moran'la birlikte yapımcı olacaklar. 

    Unuzn bir süre, Marvel'in ve Marvel Sinematik Evreni'nin oluşumunda önemli bir payı bulunan, adeta evrenin ilk yıllarında gelişime büyük katkı veren Robert Downey Jr.'ın DC ile bir ortaklık kurması da ilginç bir not olarak karşımıza çıkmış oluyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top