Hesabım
    Disney Plus, "Percy Jackson" Serisi Hazırlıyor!

    Percy Jackson, macerasına TV'de devam edecek

    Bir Percy Jackson serisi, şu anda Disney Plus'ta ön hazırlık safhasında. Percy Jackson kitap serisinin yazarı Rick Riordan, duyuruyu perşembe günü Twitter'da eşi Becky'le birlikte hazırladığı bir videoda yaptı. Riordan, “Bu aşamada daha fazlasını söyleyemeyiz ama orijinal Percy'nin hikayesini takip eden yüksek kalitede bir dizi fikri hakkında çok heyecanlıyız. Birinci sezon, beş kitaplık serinin The Lightning Thief adlı bölümüyle başlayacak. Ben ve Becky, projenin her anına müdahil olacağız. Bundan emin olabilirsiniz." dedi. 

    Perseus “Percy” Jackson, “Percy Jackson and the Olympians” kitap serisinin kahramanıdır. Dizi başladığında Percy aslında bir yarı tanrı olduğunu, bir insan annenin oğlu ve Yunan tanrısı Poseidon olduğunu keşfeder. Serinin diğer kitapları “The Sea of Monsters”, “The Titan’s Curse”, “The Battle of the Labyrinth” ve “The Last Olympian.” Riordan ayrıca, akrabalık bağı bulunan “The Demigod Files” ve “The Demigod Diaries” kitaplarının da yazarı.

    Hem “Lightning Thief” hem de “Sea of Monsters" daha önce uzun metrajlı filmlere uyarlanmıştı. Logan Lerman, Jackson rolünü oynadı. İlk film 2010 yılında, ikincisi 2013 yılında piyasaya sürüldü. İki film eleştirmenlerden karışık eleştiriler alsa da dünya çapında 425 milyon doların üzerinde hasılat elde etti. Her iki film de geçen yıl Disney-Fox birleşmesinin tamamlanmasıyla Disney tarafından satın alınan 20th Century Fox tarafından üretilmişti. Şu anda, filmlerden hiç kimsenin diziye dahil olmayacağı tahmin ediliyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top