Hesabım
    Marvel'ın Disney Plus Projesi She-Hulk'un Senaryosu Tamamlandı

    Proje için ilk büyük adım atıldı.

    Marvel'in She-Hulk dizisi, gerçeğe dönüşmek için önemli bir adım attı. Disney Plus'ta yayınlanacak serinin senaryoları tamamlandı. Yazar grubu arasında yer alan senarist Dana Schwartz'a göre, Jennifer Walters'ı Marvel Sinematik Evreni döneminde ilk kez canlı bir şekilde görebileceğiz. Jessica Gao (Rick and Morty), geçen ağustos ayında She-Hulk şovunun baş yazarı olarak görevlendirilmişti. Dana Schwartz, sosyal medya hesabından senaryonun bittiğini müjdeledi.

    Proje, Moon Knight ve Ms. Marvel'la birlikte, Disney Plus'ta MCU listesine katılan birkaç gösteriden biri olarak duyuruldu. Şu anda çalışmalarda yer alan diğer canlı aksiyon MCU şovları arasında The Falcon and the Winter Soldier, WandaVisionHawkeye ve Loki yer alıyor. MCU döneminde üretilen diğer şovlardan farklı olarak, bu diziler filmlere yoğun bir şekilde bağlanacak. Marvel Studios'a başkanlık eden Kevin Feige de doğrudan yapımcı olarak yer alıyor. Bu durum, yeni dizileri, Netflix için üretilen Daredevil ve Jessica Jones gibi şovlardan ayırıyor.

    Şimdilik, Jessica Walters, yani She-Hulk'u kimin oynayacağı konusunda kesin bir bilgi yok. Yine de, Glow filminin yıldızı Allison Brie'yle ilgili söylentiler mevcut. Karakter, ilk olarak 1980 yılında Marvel Comics sayfalarında ortaya çıktı. Stan Lee ve John Buscema tarafından yaratıldı. Walters, Bruce'dan sonra Hulk yetkilerini kazanan ikinci kişi oldu. 

    She-Hulk'un üretim tarihi pandemi nedeniyle hala belirsiz. Diğer şovların ise bazıları plana uygun olarak devam ediyor. The Falcon and the Winter Soldier'ın, şu anda ekim ayı için planlanan durumu ve WandaVision'ın aralık ayı planı geçerliliğini koruyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top