Hesabım
    Digitürk'te Bu Hafta Neler Var?

    Digitürk'te haftanın öne çıkan yapımları..

    Evde daha çok vakit geçirdiğimiz günlerde en önemli etkinliklerin beşaında elbette film, dizi ya da eğlenceli programlar izlemek. Bu konuda ülkenin en eski ve önemli platformlarından olan Digiturk ve beIN CONNECT, yine dopdolu bir haftlık programla karşımıza çıkmaya hazırlanıyor. İşte önümüzdeki haftanın öne çıkan içerikleri:

    Usta yönetmen Woddy Allen'ın çektiği son film, “A Rainy Day in New York” beIN Movies PREMIERE’de izleyiciyle buluşacak. New York'ta romantik bir hafta sonu geçirmek isteyen bir çiftin yaşadıklarını anlatan filmde Timothée ChalametElle Fanning ve Selena Gomez yer alıyor. Film, 17 Mayıs Pazar akşamı 21:00’de beIN Movies PREMIERE’de yayınlanacak.

    Haftanın önemli dizilerinden biriyse Stargirl. Çizgi roman hayranlarını da sevindirecek olan proje DC evrenine ait yeni bir kahramanın hikayesini anlatıyor. Stargirl", 20 Mayıs’tan itibaren her Çarşamba 22.00’de ABD’den 24 saat sonra beIN SERIES SCI-FI’da olacak. “Stargirl”ü Brec Bassinger canlandırırken, oyuncu kadrosundaki diğer isimler arasında Anjelika Washington, Joel McHaleLuke Wilson ve Yvette Monreal yer alıyor.

    Uzun süren yayın hayatını bu sezon sonunda bitirecek olan “The 100” de final sezonuyla beIN SERIES SCI-FI’da! Yeni bölümler, 21 Mayıs’tan itibaren her Perşembe 21.00’de, ABD’den 24 saat sonra yayınlanacak. Bir felaket sonrası yaşananları anlatan dizinin oyuncu kadrosunda Eliza Taylor, Bob Morley, Marie AvgeropoulosRichard Harmon ve Lindsay Morgan yer alıyor.

    “Baharatın Yolculuğu” beIN GURME’de! Lezzetli hikayelerin yer aldığı program 17 Mayıs’tan itibaren her Pazar 18:30’da beIN GURME’de…Ebru Erke'nin sunacağı program, yemek kültürü zengin olan ülkelerin baharat kullanımı hakkında ilgi çekici detaylara yer verecek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top