Hesabım
    FX, Martin Freeman'lı ‘Breeders’a İkinci Sezon Onayı Verdi

    "Breeders" da onay alan diziler arasına katıldı

    FX, Martin Freeman ve Daisy Haggard'ın oynadığı komedi “Breeders”ı ikinci bir sezon için yeniledi. Duyuru kanalın orijinal programlama başkanı Nick Grad tarafından yapıldı. “Breeders”ın ilk sezonu 12 Mart 2020 tarihinde prömiyere yaptı ve olumlu eleştiriler topladı. İzleyiciler, acımasızca dürüst olan ebeveynlik tasviri nedeniyle diziyi övdü.

    “Breeders”, Paul (Freeman) karakterinin etrafında oluşuyor. Paul, aslında düşündüğü adam olmadığını ve iyi bir baba olmadığını anlıyor. Kayıt stüdyosunu beraber yönettiği ortağı Ally (Haggard) Paul'u güldürmeyi başaran tek insan ve çocuklarla harika bir iletişime sahip. Grad, “Yaratıcı ekip ve Breeders'taki yeteneklerin ilk sezonda elde ettiği her şeyle gurur duyuyoruz ve ikinci sezonu nereye götürdüklerini görmek için sabırsızlanıyoruz ”dedi.

    Kısa süre önce Variety'le dizinin lansmanı hakkında konuşan Freeman, “Breeders'la bir sezon daha gitmekten çok memnun kaldık. Bir sonrakinin daha da iyi olacağını düşünüyorum. Bu ekiple çalışmak çok zevkli. Yakında görüşürüz. Pek yakında.” dedi. “Veep” ve “The Thick of It” yapımcısı Simon Blackwell, ilk sezonda ortak yapımcılar Freeman ve Chris Addison'la birlikte showrunner ve yönetici yapımcı olarak görev yaptı. Richard Allen-Turner, Rob Aslett, David Martin, Jon Thoday, Toby Welch ve Michael Wiggs de yürütücü yapımcı olarak Ben Palmer'ın yanında yer aldı.

    Simon Blackwell, “Breeders”ın ilk sezonunu yapabilmek çok heyecanlıydı. 2. sezonda daha fazla ebeveyn mücadelesini keşfedebilmek için hazırız. FX ve Sky'ın, Paul ve Ally'e başka bir ebeveynlik travması sezonuyla biraz daha işkence etmemize izin vermelerinden dolayı kesinlikle heyecan duyuyoruz. Bu tamamen anlatmaktan heyecan duyduğumuz hikayenin daha fazlasına sahip olduğumuzu gösteriyor. dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top