Hesabım
    Rekortmen Dizi ‘Cesur ve Güzel’, 2022 Yılına Kadar Uzatıldı

    Dizi, 2022'de 35. yılını tamamlayacak

    CBS, uzun süredir devam eden gündüz draması “Cesur ve Güzel”i 2022 yılına kadar yeniledi ve ömrünü 35. yıla kadar uzattı. Los Angeles'ta geçen öğleden sonra dizisi, televizyonda en çok izlenen gündüz dramalarından biri ve yüksek moda, cazibe, onur, romantizm, tutku ve bir aile hikayesi barındırıyor.

    CBS Entertainment'taki mevcut programların başkan yardımcısı Amy Reisenbach “Yirmi yılı aşkın bir süredir Cesur ve Güzel, CBS gündüz kuşağının temel taşıdır. Gösteri, Brad Bell'in topladığı üstün yetenekli oyuncular, yazarlar ve üreticiler nedeniyle başarılı oldu. Elbette, bu karakterler ve hikayelere olan tutkusu eşsiz olan özel hayranlar olmadan bunların hiçbiri mümkün olamazdı. Forrester, Logan ve Spencer aileleri arasındaki romantizm ve rekabete günlük olarak bakmaya devam edebilmekten mutluluk duyuyoruz.” dedi.

    Şovun baş yapımcısı Bradley Bell ise “Cesur ve Güzel'in 34 ve 35. yıllarını yapacak olmaktan heyecan duyuyorum. Serilere inanılmaz bağlılıkları için Amy Reisenbach ve CBS'deki herkese minnettarız. Elbette bizi her gün bitmeyen tutkusu ve coşkusuyla motive eden sadık hayranlarımıza çok teşekkürler.” dedi.

    Gösteri yıldızları arasında Matthew Atkinson, Kiara Barnes, Katrina Bowden, Darin Brooks, Scott Clifton, Don Diamont, Jennifer Gareis, Courtney Hope, Thorsten Kaye, Katherine Kelly Lang, John McCook, Alley Mills, Annika Noelle, Denise Richards, Lawrence Saint-Victor, Henry Joseph Samiri, Rena Sofer, Aaron D. Spears, Heather Tom, Jeremy Ray Valdez ve Jacqueline MacInnes Wood yer alıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top