Hesabım
    Hande Erçel ve Kerem Bursin'den Yeni Dizi Geliyor!

    Başarılı ikili, romantik dizide buluşuyor

    Son dönemin beğenilen oyuncularından Hande Erçel ve Kerem Bursin, yeni bir romantik komedi dizisi için bir araya geliyor. İmkansız bir aşkın, esprili bir dille anlatılacağı dizi için anlaşma imzalayan oyuncuların ilk fotoğrafları da paylaşıldı. Yeşilçam melodramlarını andıran bir konuya sahip olan dizinin ismiyse "Sen Çal Kapımı" olarak belirlendi.

    Yapımcılığını MF Yapım’ın üstlendiği dizinin yönetmenliğini Ender Mıhlar yapacak. Senaryoyu ise Ayşe Üner Kutlu kaleme aldı. “Sen Çal Kapımı”nın yayınlanacağı kanalın ise FOX olacağı açıklandı. Hande Erçel ve Kerem Bürsin’in yanı sıra oyuncu kadrosunda Neslihan Yeldan, Bige Önal, Evrim Doğan, İsmail Ege Şaşmaz, Anıl İlter, Melisa Döngel, Çağrı Çıtanak, Elçin Afacan, Sitare Akbaş, Başak Gümülcinelioğlu, Alican Aytekin, Sarp Bozkurt, Dorukhan Kenger ve İlkyaz Arslan gibi isimler yer alıyor.

    Dizinin çekimlerine, normalleşme süreci göz önüne alınarak haziran ayı içerisinde İstanbul'da başlanması bekleniyor. Eğitimine çok önem veren ve kariyeri için bir basamak olarak gören Eda Yıldız (Hande Erçel), verdiği yurt dışı eğitim bursunu keserek bunu engelleyen Serkan Bolat (Kerem Bürsin) ile karşılaşır. Serkan Bolat, Eda’ya bir teklifte bulunur ve iki ay nişanlı taklidi yapması karşılığında tekrar burs vereceğini söyler. Eda, kendisinden nefret ettiği için teklifi başta reddetse de sonradan kariyerini düşünerek kabul etmeye karar verir ve romantik anlar da bu noktada başlar.

    Hande Erçel, yakın zamanda "Mest-i Aşk" adlı filmin çekimleriyle meşguldü ve son olarak "Azize" adlı yapımla karşımıza çıktı. Kerem Bursin ise BluTV dizisi "Aynen Aynen"de rol aldı ve "Yaşamayanlar" adlı diziyle adından söz ettirmeyi başardı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top