Hesabım
    "Lucifer"ın Altıncı Sezonu İçin İlk Adım Atıldı!

    Dizinin yıldızı Tom Ellis, sözleşmesini bir sezon daha uzattı

    Lucifer'in altıncı sezonu, yıldız Tom Ellis'in baş karakteri olarak yeniden rol almak için bir anlaşma yapmasının ardından gerçeğe yaklaşıyor. Netflix, bu yılın başlarında, serinin yapımcısı Warner Bros. Television'la çizgi roman dramasının beşinci sezonun ötesinde son bir sezon daha yapmak için görüşmelere başlamıştı. Gösteriyi yöneten yapımcılar Ildy Modrovich ve Joe Henderson, başka bir sezon için yeni anlaşmaları hızla resmiyete döktüler.

    Tom Ellis'le uzun ve zorlu görüşmeler yapılsa da sonunda ikna edildi ve anlaşma imzalandı. Kaynaklar, oyuncu kadrosunun geri kalanının da devam edeceğini bildirdi. Plan, Lucifer'in eylül ayında üretime geri dönmesi ama şovun ilk olarak Koronavirüs pandemisinden etkilenen sezon 5'i çekmeyi bitirmesi gerekiyor. Gösterinin, mart ayında yapımın askıya alındığı beşinci sezondan birkaç günlük de olsa yapması gerekenler olduğu konuşuluyor.

    Lucifer, serüvenine üç sezondan sonra iptal edilen Fox'ta başladı. Netflix, diziyi iki sezon uzatarak kurtardı. Geçen yaz, Netflix beşinci ve “final” sezonu için şovu yeniledi ama bir sezon daha devam etmesi için önemli reytingler elde etti. Beş sezonda 77 bölüm yayınlanan Lucifer, Orange Is The New Black (91 bölüm) ve House Of Cards (73 bölüm)'la birlikte en uzun süredir devam eden Netflix orijinal dizilerinden biri oldu.

    Lucifer, Neil Gaiman'ın DC, Sam Kieth ve Mike Dringenberg'la birlikte Vertigo için yarattığı çizgi roman karakterlerine dayanıyor. Dizinin başlıca rollerinde Tom Ellis, Lauren German, Rachael Harris, DB Woodside, Lesley-Ann Brandt, Aimee Garcia, Tricia HelferScarlett Estevez ve Kevin Alejandro yer alıyor. Dizide sevimli, karizmatik ve şeytani Lucifer Morningstar (Ellis)'ın, LAPD dedektifi Chloe Decker (German)'a suçluları öldürmesinde yardım etme süreci anlatılıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top