Hesabım
    Amazon, 'Promised Neverland' Adlı Manga Serisinin Uyarlaması İçin Çalışmalara Başladı!

    Projenin arkasında Masi Oka ve Rodney Rothman bulunuyor..

    Çok izlenen ve sevilen Japon manga serisi Promised Neverland, Heroes'tan tanıdığımız Masi Oka ve Spider-Man: Into The Spider-Verse yazarı ve yönetmeni Rodney Rothman tarafından, Vertigo Entertainment ve Fox 21'in katkılarıyla Amazon'a uyarlanıyor. Live action bir uyarlaması yapılacak olan yapımın pilot bölümünü Meghan Malloy (Spider Man: Into the SpideVerse) yazacak.

    Başlangıçta Kaiu Shirai tarafından yazılan ve Posuka Demizu tarafından resmedilen Promised Neverland, görünüşte doğal olan bir yetimhanedeki en zeki çocuklardan oluşan bir gruba odaklanıyor. Grup, yetimhane alanlarını asla terk etmeme kuralını çiğnediklerinde karanlık gerçekler de ortaya çıkmaya başlar. Gerçekler keşfedildikten sonra, tüm çocukları kurtarmak için bir kaçış planlamaya başlarlar. Manga serisi, dünya çapında 20 milyondan fazla sattı ve Shueisha tarafından yayınlanan Weekly Shonen Jump dergisinde serileştirildi.

    NBC’nin Heroes dizisinde görev alan ve Netflix için Dan Lin ve Roy Lee'nin yanında anime dizisi Death Note'un uyarlamasını yapan Oka, bu projenin de başında bulunuyor. Geçen yıl, başka bir Kurumi Inui mangasına dayanan bir drama dizisi olan Repeat for CBS'yi de geliştirmişti. Bu proje, Oka'nın geçen yıl Hollywood üreticilerine ve yapım şirketlerine sunduğu dört Japon mülkünden biriydi.

    Rodney Rothman en son Spider-Man: Into the Spider-Verse filminin ortak yazarı ve yönetmenliğini yaptı. Önceki işleri arasında 22 Jump Street, Forgetting Sarah Marshall ve Popstar: Never stop Never Stopping bulunuyor. Daha önce David Letterman'ın The Late Show'unun gelmiş geçmiş en genç baş yazarıydı.

    Senarist Malloy kariyerine NBCUniversal ve Mick Jagger’ın Jagged Productions’ında geliştirme asistanı olarak başlamış ve Chef ve The Jungle Book filmlerinde Jon Favreau’nun asistanı olarak görev yapmıştır. 2015 yılında yazar / yapımcı / yönetmen Rodney Rothman'ın yazar yardımcısı olarak çalışmaya başladı ve Sony Animation’ın Spider-Man: Into the Spider-Verse ve yaklaşan Sony animasyonu Vivo üzerine yazdı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top