Hesabım
    Gerçek Hikayeden Uyarlanan “The Salisbury Poisonings”, BluTV Ekranlarında!

    İddialı mini dizi, BluTV'de izleyicilerle buluşacak

    Türkiye'nin önde gelen dijital platformlarından olan BluTV, 2018'de İngiltere’nin Salisbury şehrinde gerçekleşen gerçek bir olaydan uyarlanana başarılı mini dizi "The Salisbury Poisonings"i ekranlara getiriyor. İngiltere’de korku ve paniğe neden olan, hatta Rusya'yla diplomatik bir krize dönüşen novichok zehirlemelerini anlatan hikaye, BBC yapımı ve dört bölümden oluşan bir mini dizi. Diznin tüm bölümleri 15 Haziran 2020 günü BluTV ekranlarında yayınlanacak ve Türkiye prömiyerini gerçekleştirmiş olacak.

    Başlıca rollerinde Anne – Marie Duff, Sophia Ally, Darren Boyd, Andrew BrookeMyAnna Buring ve Rafe Spall’in yer aldığı "The Salisbury Poisonings", “novichok” isimli bir toksik madde zehirlenmelerinin yerel halk üzerindeki yarattığı tahribatı ve Salisbury'nin bir şehir olarak tüm elementleriyle nasıl kahramanca mücadele ettiğini anlatıyor.  

    Sıradan halkın, beklenmedik durum karşısında gösterdiği inanılmaz başarıyı, dayanıklılığını ve kişisel trajedilerini hikaye içerisinde tüm çıplaklığıyla gözler önüne seren The Salisbury Poisonings’in senaryosunu Adam Patterson ve Declan Lawn yazarken, Johnny Harris, Annabel Scholey, Mark Addy, Stella Gonet ve Ron Cook gibi isimler de yardımcı rollerde karşımıza çıkıyor.  

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top