Hesabım
    Bill Murray ve Dave Franco'lu Komedi Dizisi "The Now"a İlk Bakış!

    Farrelly Kardeşler komedisinden ilk görsel yayında.

    En yeni platformlardan olan Quibi için işler şimdilik çok iyi gitmiyor. Lansmanın üzerinden üç aya yakın bir zaman geçti ve yöneticilerin beklediği üye sayıları ve izlenmeler henüz yakalanmış değil. Belki de tüm ihtiyaç duyulan yeni ve iddalı birkaç dizidir. Bunların ilki, Farrelly Kardeşler'in liderlik ettiği, Bill Murray ve Dave Franco'nun oynadığı "The Now" olacak gibi duruyor..

    Yaklaşan Quibi serisinin ilk fotoğraflarında Bill Murray ve Dave Franco'yu karşılıklı oynarken görüyoruz. Quibi'nin büyük umudu olan dizide, akıl hastalığı olan bir aileden gelen, kardeşinin intihar ettiğini öğrenen ve kız arkadaşının onu bıraktığı haberini de buna ekleyen bir adamın (Franco) hikayesi anlatılıyor. Bu adam, kendisine yardım etmesi için ilginç bir terapist (Murray) ve arkadaş çetesinden yardım ister. 

    Franco dizideki lider oyuncu ve ana karakteri canlandırıyor ama insanlar muhtemelen Murray'ın oyuncu kadrosuna eklenmesiyle daha çok ilgililer. Komedi efsanesi, kariyer seçimleriyle ünlüdür ve bu sebep bile The Now'u merak etmek için yeterli bir madde. Franco'nun da en iyilerden biriyle çalışması, eminiz ki kendisini çok mutlu etmiştir. Franco, “Murray'nin bu dizide olması için her şeyimi verebilirdim. Onunla ilk sahnemden sonra, benim için en iyi şeyin hazırladığım her şeyi atmak ve sadece bir trenden aşağı atlamak olduğunu fark ettim. Gösteri, depresif alt tonlara sahip olmasına rağmen çok mutlu ve umutlu bir hikayeye sahip” dedi. 

    Komedi ustası Farrelly Kardeşler'in liderlik yaptığı “The Now”, 13 Temmuz'da Quibi'de prömiyer yapacak.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top