Hesabım
    Cobra Kai'nin Netflix Transferi Resmileşti!

    Bir süredir konuşulan hamle sonunda resmen duyuruldu

    Cobra Kai”, şovun üçüncü sezonundan önce Netflix'e transfer olmak için YouTube Premium'dan ayrılıyor. Anlaşmanın şartları uyarınca, serinin ilk iki sezonu bu yıl Netflix'te yayınlanack. Üçüncü sezon prömiyer tarihi daha sonra duyurulacak. Yeni haberler, ilk “Karate Kid” filminin galasından 36 yıl sonrasınde gelmiş oldu. Film, ilk vizyona girdiğinde 90 milyon doların üzerinde hasılat yaptı ve Pat Morita'ya Bay Miyagi rolüyle Oscar adaylığı kazandırdı. İlave olarak üç devam filmine, kısa ömürlü bir animasyon dizisine ve Jaden Smith ve Jackie Chan'ın oynadığı 2010 yapımı yeniden çevrime de ilham verdi.

    Netflix'in orijinal dizilerden sorumlu başkan yardımcısı Brian Wright, “Karate Kid” destanının cazibesi zamansız ve “Cobra Kai” ritmi kaçırmadan kaldığı yerden devam ediyor. Daniel ve Johnny arasındaki rekabet hala geçerli. Gösterinin büyük bir ruhu var ve çok eğlenceli. Yeni bir tanıtım yapmak için sabırsızlanıyoruz. Hayranlar, Cobra Kai'nin yeni bir evi olacağı için büyük mutluluk duyuyorlar.” dedi. Dizi “Karate Kid” film serisinin öyküsünü sürdürüyor, Ralph Macchio ve William Zabka, Daniel LaRusso ve Johnny Lawrence rollerini tekrarlıyorlar. Martin Kove, ilk sezon sonunda seriye katıldı ve sensei John Kreese'nin rolünü tekrarladı. Ayrıca Xolo Maridueña, Courtney Henggeler, Tanner Buchanan, Mary Mouser, Nicole Brown ve Jacob Bertrand kadroda yer alıyor.

    Kaynaklara göre, seriyi Netflix'e taşımak için ilk girişim bu değil. Benzer bir hamle ikinci sezonda önce de denendi ancak, bu anlaşma sonuçta gerçekleşmedi. “Cobra Kai”, ilk çıkışından bu yana inanılmaz derecede popüler olduğunu kanıtladı. İlk sezon Rotten Tomatoes'da %100 kritik onay notu aldı ve ikinci sezon % 88 puanla başarıyı sürdürdü. Gösteri, aynı zamanda hem ilk, hem de ikinci sezon için en iyi dublör koordinasyonu kategorisinde aday gösterildi. 

    Bu, yeni bir platform arayışında olan ikinci YouTube Premium şovudur. Önceden iptal edilen “Step Up: High Water”, mayıs ayı sonunda Starz'a transfer oldu. “Cobra Kai”nin de çıkmasıyla, YouTube Premium artık senaryo alanından ayrılmış durumda. YouTube’un abonelik hizmeti daha önce “Step Up: High Water”, “Wayne”, “Ryan Hansen Solves Crimes on Television”, ve “Dallas & Robo” gibi şovlar yayınladı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top