Hesabım
    Fox, Yayın Hayatına Başlamadan ‘The Great North’a İkinci Sezon Onayı Verdi!

    Bob's Burgers'ın ekibinden gelen animasyon seri ikinci sezon onayı aldı

    Fox, prömiyerinin öncesinde Bob’s Burgers yaratıcısı Loren Bouchard'dan gelen animasyon komedisi The Great North'u ikinci sezon için yeniledi. Sezon ortası başlayacak olan gösterinin şimdiden yenilenmesi, Fox'un animasyon üzerine gerçekleştirdiği yeni atılımın da bir göstergesi olarak kabul ediliyor. 

    Platform, Bless The Harts, Duncanville, Housebroken gibi yeni projeler, The SimpsonsFamily Guy ve Bob's Burgers gibi sevilen animasyonlar ve Rick and Morty gibi şimdiden kült olan seriler sayesinde animasyon türünde büyük bir atak gerçekleştirdi. Bu yılın başlarında, Fox’un Eğlence Başkanı Michael Thorn, Deadline'a bir röportaj verdi ve animasyonun işinin kanalın kilit parçası olduğunu ve bu mirası daha da büyütmek istediklerini söyledi.

    The Great North, Nick Offerman tarafından seslendirilen bekar bir baba olan Beef ve Tobin Ailesi'nin Alaska maceralarını takip ediyor. Beef, çocuklarını kendine yakın tutmak için elinden geleni yapıyor. Özellikle, sanatla uğraşan kızı Judy (Jenny Slate) onu hiç ummadığı maceraların içine çeker. Aileyi tamamlayan karakterler, Judy'nin ağabeyi Wolf (Will Forte), nişanlısı Honeybee (Dulcé Sloan), orta kardeşi Ham (Paul Rust) ve on yaşındaki küçük kardeşi Moon (Aparna Nancherla)'dan oluşuyor.

    The Great North, Bento Box Entertainment'ın animasyon stüdyosu ve 20.Century Fox Television tarafından üretildi. Proje, Wendy Molyneux, Lizzie Molyneux-Logelin ve Minty Lewis tarafından yazıldı. Bouchard, aynı zamanda yönetici yapımcılık görevini de üstleniyor. Fox Entertainment Başkanı Michael Thorn, “Wendy, Lizzie, Minty ve Loren, animasyon markamızı güçlü bir şekilde ortaya koyan harika bir gösteri sundular, bize de bu seriye yaz sezonunun başlangıcından önce, erken bir yenileme sunmaktan başka seçenek bırakmadılar. Muazzam ortaklar olmaya devam eden 20. Century Fox'taki dostlarımıza teşekkür ediyoruz.” dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top