Hesabım
    George R.R. Martin'in, ‘The Winds of Winter’ Kitabı 2021'de Raflarda!

    Game of Thrones hayranlarına müjdeli haber..

    Efsaneleşen dizi ve roman serisi “Game of Thrones”un yazarı George R.R. Martin, karantina sürecinde “Winds of Winter” adlı kitap ve diğer devam kitabına yoğunlaşacağını bildirmişti. Anlaşılan, yoğunlaşma beklenenden daha iyi bir sonuç verdi ve “A Song of Ice and Fire” fantastik serisinde uzun zamandır beklenen altıncı kitap için müjdeli haber geldi.

    Son birkaç ayını dağlardaki bir evde geçiren ünlü yazar, salı günü bir blog yazısı yayınladı ve hayranlarıyla paylaşarak, Koronavirus pandemisinin ortasında sağlıklı kalmak için elinden geleni yaptığını ve yaklaşan kitabın 2021'de hazır olacağını söyledi. Martin; “Başka yapacak bir şey olmadığından, zorunlu tecrit benim yazmama yardımcı oldu. Winds of Winter’da uzun saatler geçiriyorum ve sürekli ilerleme kaydediyorum” dedi. Yaklaşmakta olan romanın çeşitli bölümlerini yazdığını, ancak kitabın hala "uzun bir yol" olduğunu söyleyen Martin, sıradaki kitabın "büyük bir kitap" olacağını açıkladı. "Beni rahatsız eden kötü günlerim ve beni yükselten iyi günlerim var." diyen Martin, "Sonuç olarak işler yolunda, memnunum." diyerek sözlerine devam etti.

    Martin, 78. Dünya Bilim-Kurgu Konvansiyonu için Yeni Zelanda'nın Wellington kentine olan gezisini iptal ettikten sonra kalbinin kırıldığını hissettiğini söyledi ve gelecek yıl hem COVID-19  hem de "Winds of Winter"ın bitmesini umduğunu söyledi. Ayrıca; hayranlarına “Game of Thrones” prequeli, “Dragon House” da dahil olmak üzere, harika bir şekilde ilerlediğini söylediği çeşitli projeler hakkında bir güncelleme yaptı. Martin, TV için “Who Fears Death” ve “Wild Cards” adlı projelerde de çalıştığını ve ‘Sandkings’, ‘The Ice Dragon’ ve ‘The Lost Lands” hikayelerinin de sinema uyarlamalarının gelebileceğini söyledi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top