Hesabım
    Kenya Barris Komedisi ‘#blackAF’ İkinci Sezon Onayı Aldı

    Netflix, #blackAF dizisi için "devam" dedi.

    Kenya Barris'in komedi dizisi “#blackAF”, yayın servisinin salı günü yaptığı açıklamaya göre ikinci sezon için Netflix tarafından yneilendi. Prömiyerini 17 Nisan'da yapan seri, Barris'i kurgulanmış bir versiyonu olarak karşımıza çıkarıyor. “Parks and Recreation” yıldızı Rashida Jones ise eşi Joya olarak şovda yer alıyor.

    Black-ish” yaratıcısının, ilişkiler, ırk, kültür, saygısızlık ve kusurlarımız üzerinden ebeveynlik hakkında inanılmaz derecede dürüst yaklaşımından esinlenilen şov, bir aile dizisi ve durum komedisi olarak tanımlanıyor. Doğrunun artık sabit bir kavram olmadığı modern bir dünyada siyahi bir aile olmanın ne anlama geldiğinin dağınık, filtresiz ve genellikle komik anlatımı dizinin ana hikayesini oluşturuyor.

    Kenya ve Joya'nın çocuklarını, Genneya Walton (Extant), Iman Benson (Suits), Scarlet Spencer (Bright), Justin Claiborne (Reverie), Ravi Cabot-Conyers (Justine) ve Richard Gardenhire Jr. canlandırıyor. Barris ve Jones, diziyi yapımcı ve yazar Hale Rothstein (black-ish, grown-ish)'le birlikte üretiyorlar.

    #blackAF, Barris'in yapım şirketi Khalabo Ink Society tarafından üretildi. Dizi, aynı zamanda Netflix'in ülke çapında polis şiddetine karşı protestoların yeniden canlandırılmasının ardından başlattığı “Black Lives Matter” özel kategorisinde yer alan 45 civarı TV dizisi, film ve belgeselden biri konumunda. Şovun ikinci sezonu için bölüm sayısı veya yayın tarihi henüz açıklanmadı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top