Hesabım
    ‘Bombshell’ Yazarı Charles Randolph, Pandemi Filmi Hazırlıyor

    The Big Short'un ödüllü senaristinden ilk yönetmenlik denemesi..

    Oscar ödüllü senarist Charles Randolph, SK Global için COVID-19 salgınının erken aşamaları hakkında bir film yazacak, yönetecek ve üretecek. Hala isimsiz olan proje, Fox News draması “Bombshell”i yazan ve “The Big Short” için uyarlama senaryo dalında Adam McKay'le birlikte Akademi Ödülü kazanan Randolph'un ilk yönetmenlik denemesi olacak.

    Randolph; “Bunu yapmak için SK Global'deki herkesle çalışmaktan çok mutluyum. Ne kadar derine inersek, Wuhan'ın hikayesi o kadar zengin olur. Bir canavarla savaşmak başka bir şey, karanlıkta bir canavarla savaşmak bambaşka bir şey.” dedi. SK Global ortak CEO'su John Penotti ve Charlie Corwin duyuruyu cumartesi günü yaptılar. Film, tıp dünyasının küresel bir salgın haline gelen gizemli bir virüsle karşı karşıya kaldığında Çin'deki dramatik haftaları inceliyor. Proje, diğer uluslararası konumlarla birlikte Çin'de de çekilecek. Margaret Riley filmin yapımcısı olacak.

    Penotti ve Corwin yaptığı açıklamada; “Charles bizi hepimizin içinde yaşadığı ciddi bir dramadan geçiriyor. Canlı hikaye anlatımı ve içgörüsü bu öykünün kalbi. Vizyonunu ve yönlendirici ilk yönetmenlik deneyimini desteklemekten daha memnun olamazdık.” dedi. Anlaşma, SK Global adına ticari ve hukuki işler başkanı Brian Kornreich tarafından imzalandı.

    Film, son günlerde COVID-19 krizini konu edinen ikinci büyük film ve TV projesi anlamına geliyor. Bunların ilki “The Trip” adındaki Michael Winterbottom yapımı film olacak. İngiltere Başbakanı Boris Johnson’un ülkenin koronavirüs tepkisini de ele alacak olan yapımın bir TV serisi olabileceği konuşuluyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top