Hesabım
    NBC, Uzay Draması ‘Debris’e Tam Sezon Onayı Verdi

    Pandemi öncesi planlanan projeye onay çıktı

    NBC, pandemi sürecinden önce pilot çekimini tamamlayan uzay draması "Debris"e sezon siparişi verdi. Kanal, uzay aracı hikayesi barındıran “Debris”i, üretim kapatılmadan önce çekimi tamamlamayı başaran tek pilot olarak seriye dönüştürüyor. Siparişle ilgili haberler, NBC'nin 12 pilot projenin geri kalanını gelecek yılki geliştirme sezonu içinde planlamasının üzerine gelmiş oldu. 

    NBC, bu yıl Dan Brown ve Tom Hanks'ın meşhur karakterini merkeze alan “Langdon” da dahil olmak üzere en gösterişli beş pilotunun sezonlarını hazırlıyor. “Debris”, iki farklı kıtadan gelen iki aracı ve yok edilen bir uzay gemisinin enkazının insanlık üzerindeki gizemli etkilerini araştırmak için birlikte çalışması gereken iki farklı grubu izliyor. Jonathan Tucker, garip olayların araştırılması için çalışan, akıllı bir CIA operatörü olarak tanımlanan Bryan Beneventi'yi oynuyor. İngiliz aktris Riann Steele, Finola Jones karakterini oynuyor. Jones, Beneventi ile ortak çalışan MI6 ajanı olarak hikayede yer alıyor.

    Dizi yazar ve yapımcı J.H. Wyman ve yapımcı Jason Hoffs'tan geliyor. Legendary Television, diziyi Universal Television'la birlikte üretilecek. Wyman, şu anda Legendary'le genel bir anlaşma kapsamında olan Frekans Films başlığı altında prodüksiyon yapacak. Tucker, en son Showtime dizisi “City on a Hill”de önemli bir rol oynadı. Diğer yakın dönem TV rolleri arasında Audience'ın “Kingdom”, HBO’nun “Westworld”, Starz’ın “American Gods” ve FX’in “Snowfall” dizileri yer alıyor. NBC ile de geçmişi bulunan Tucker, 2007'de ağın “Black Donnellys” dizisinde rol aldı. Film tarafında ise geçen yıl Elizabeth Banks'li “Charlie’s Angels”ta yer aldı. Steele, en çok “Holby City”deki rolüyle tanınıyor ve yakın zamanda American TV'de “NCIS: New Orleans” ve “The Magicians” yapımlarında yer aldı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top