Hesabım
    Netflix, Into the Night'ın İkinci Sezonunu Duyurdu

    Belçika yapımı dizide Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alıyor.

    Avrupa dizilerine her zaman önem veren Netflix, mayı ayında yayınlanan ve izleyiciler tarafından beğeniyle karşılanan Into the Night adlı Belçika yapımı diziye ikinci sezon onayı verdi. Dizide Türk oyuncu Mehmet Kurtuluş da yer alırken, bütün oyuncuların farklı dillerde konuştuğu bir duyuru videosu yayınlandı ve Kurtuluş, Türkiye'deki izleyicilere de seslenmiş oldu.

    NATO görevlisi olan İtalyan bir askerin uçağı kaçırması dizinin ilk sezonunun iskelet konusunu oluşturuyordu. Bir felaket sonrası, güneşin, doğduğu anda herkesi öldüreceğini iddia eden asker, uçağı sürekli ters yöne uçması için yönlendirir. Uçakta bulunan rehineler ise bir yandan bilginin doğru olup olmadığı öğrenmeye çalışırken, öte yandan aksiyon dolu hayatta kalma mücadelesi verirler. 

    Oyuncu kadrosunda, Pauline Etienne, Jan Bijvoet, Laurent Capelluto, Mehmet KurtuluşStefano Cassetti, Nabil Mallat, Vincent LondezAlba Gaïa BellugiAstrid Whettnall ve Babetida Sadjo gibi isimler bulunan dizinin yaratıcısı Jason George olurken, senaryoyu Jacek Dukaj'la birlikte kaleme aldı.

    Dizinin yaratıcısı Jason George: “Gösterime girmesinin ardından küeresel çapta büyük ilgi uyandıran Into The Night'ın ikinci sezonunu duyurmaktan dolayı son derece heyecanlıyız. Dünyanın dört bir yanındaki hayranların kahramanlarımız ve BE Airways Flight 21 mürettebatıyla kurduğu bağı görmek harikaydı. Yolculuklarına devam etmek için sabırsızlanıyoruz." dedi

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top