Hesabım
    Oscar Kazanan Kısa Animasyon ‘Hair Love’, Diziye Dönüşüyor

    Matthew Cherry'nin kısa animasyonu HBO Max dizisi olacak..

    Matthew A. Cherry’nin “Hair Love” adlı, kısa animasyon dalında Oscar kazanan filmi, HBO Max için canlandırılmış bir televizyon dizisine uyarlanıyor. Cherry’nin “Young Love” başlıklı 12 bölümlük şovu, kısa filmindeki karakterlere dayanacak. Cherry, animasyon alanında kıdemli olan Carl Jones (Boondocks, Black Dynamite)'la birlikte showrunner olarak görev yapacak.

    Dizi, Blue Key Entertainment adına Monica A. Young (Hair Love yapımcısı) ve Lion Forge Animation adına David Steward II ile Carl Reed tarafından üretilecek. Yaklaşan dizi, orijinalinde var olan ve ödül kazandıran karakterleri genişletmeyi vaat ediyor. Warner Media'nın “Hair Love”ı, bir Afro-Amerikan baba, kızı Zuri ve bir babanın karşılaşabileceği en göz korkutucu görev arasındaki ilişkiye odaklanıyor. Bu görev elbetteki kızının saçını ilk kez yapmak.

    Yaklaşan “Young Love” adlı animasyon dizisi, “Hair Love”da tanıtılan aileye odaklanacak. Komedi ve aşkla dolu hikaye, daha iyi hale gelmeye çalışırken, kariyerlerini, evliliklerini, ebeveynliklerini, sosyal sorunlarını ve çok kuşaklı dinamiklerini dengelemeye çalışan bir aileye odaklanacak. Ebeveynler Stephen ve Angela, kızları Zuri ve evcil hayvanları Rocky de dahil olmak üzere kendileri için daha bir hayat düşlüyorlar.

    Cherry, yaptığı açıklamada, “Stephen, Angela ve Zuri'nin hikayesini anlatmaya devam etmekten ve animasyonlu bir dizi olarak “Hair Love” adlı kısa filmimizde kurduğumuz genç bir ailenin dinamiklerini daha fazla anlatacak olmaktan dolayı heyecan duyuyorum. Young Love'ı dünyaya çıkarmamıza yardımcı olmak için Sony Pictures Animation ve HBO Max'ten daha iyi ortaklar bulamazdık.” dedi.

    “Hair Love”, eğlence sektöründeki siyahi sanatçıların güçlü desteğini aldı ve Kickstarter tarihinde yaklaşık 300.000 dolar toplayarak, finanse edilen en yüksek bütçeli kısa film oldu. HBO Max’in orijinal animasyon kıdemli başkan yardımcısı Billy Wee yaptığı açıklamada, "Hair Love" her yaştan izleyiciyle derin bir yankı uyandıran bir bağ kurdu. Matthew ve Sony Animation’ın yaratıcı sesleri HBO Max ailesine hoş bir katkı daha sunacak. Bu neşeli hikayeyi dünyaya getirmek için sabırsızlanıyoruz.” dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top