Hesabım
    Komedi Dizisi 'Better Things', FX'ten 5. Sezon Onayını Aldı

    Dizi, 2021 yılında yoluna devam edecek..

    FX kanalı, dört sezondur yayınladığı, sevilen koemdi "Better Things" için beşinci sezon onayı verdi. Diziye onay vermenin yanı sıra FX, dizinin yaratıcısı, yıldızı, yazarı ve yönetmeni Pamela Adlon'la uzun soluklu yeni bir anlaşma imzaladı. Adlon, FX ve Disney için yeni projeler geliştirecek, oynayacak ve üretecek.

    Better Things'in 2021'de dönmesi ve ara vermeden yayın hayatına devam etmesi bekleniyor. FX Entertainment başkanı Eric Schrier, "Pamela ile çalışmaktan onur duyuyoruz. O, yapımcı / şovmen, oyuncu, yazar ve yönetmen olarak yaptığı çalışmalarla örneklenen, iş dünyasındaki en yetenekli sanatçılardan biri. Better Things'ın son sezonu en iyisiydi ve bir sonraki sezon ne yapacağımız konusunda heyecanlıyız. Bu heyecan hem beşinci sezon için, hem de üzerinde birlikte çalışacağımız gelecekteki tüm projeler için." dedi.

    Dört sezonu boyunca aile komedisi Better Things kritiklerden olumlu cevaplar almaya devam etti. Dizi, eleştirmenler arasında yüzde 97'lik etkileyici bir puana ve RottenTomatoes.com'daki izleyicilerden yüzde 84'lük bir beğeniye sahip. Dizi, perşembe günü erken saatlerde Televizyon Eleştirmenleri Derneği'nden seçkin komedi ve Adlon için, komedide bireysel başarı kategorisi olmak üzere iki adaylık kazandı. Dördüncü sezon incelemeleri, Better Things'in en iyi sezonu olduğunu söylüyordu ve yeni sezon kararı kaçınılmazdı. Dizi, üç kızını yetiştiren bekar bir anne ve aktris Sam Fox (Adlon) karakteri etrafında dönüyor. Diğer önemli rollerde Mikey Madison, Hanna AlligoodOlivia Edward ve Celia Imrie bulunuyor.

    Better Things, erkek yazar üreticileri tarafından baskın olan FX'te bir kadın showrunner ve yıldızla birlikte devam eden tek senaryolu dizi. FX'in son dönemde yer alan ve sevilen orijinal içerikleri arasında Atlanta, American Crime Story, Dave, Fargo, Mayans, Pose, Snowfall and What We Do in the Shadows yer alıyor

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top