Hesabım
    ‘What We Do in the Shadows’, 3. Sezon Onayını Aldı!

    FX, sevilen korku-komedi dizisi için yenileme kararı aldı

    What We Do in the Shadows” üçüncü sezon için FX tarafından yenilendi. Haberler, 10 Haziran'da sezon finali yayınlanacak ikinci sezonunun ortasındayken gelmiş oldu. FX dizisi, ikinci sezonunda tüm platformlara göre, bölüm başına ortalama 3.2 milyon izleyiciye ulaştı ve devam kararı beklenen bir gelişmeydi.

    FX Entertainment'in orijinal programlamadan sorumlu başkanı Nick Grad, “Eleştirmenlerin ve izleyicilerin "Gölgeler"de yer almasından inanılmaz mutluyuz. Hafta içi ve hafta sonu, yapımcılar, yazarlar ve inanılmaz kadromuz TV'deki en komik ve en iyi komedi dizilerinden birini yapmaya devam ediyor.” dedi.

    Jemaine Clement ve Taika Waititi'nin aynı adlı uzun metrajlı filmine dayanan “What We Do in the Shadows”, vampir oda arkadaşları Nandor (Kayvan Novak), Nadja (Natasia Demetriou), Laszlo (Matt Berry) ve Colin Robinson (Mark Proksch), dostları Guillermo (Harvey Guillén) yardımıyla Staten Island'ın modern dünyasında geziniyorlar. İkinci sezon boyunca, karakterlerimiz Super Bowl partileri, internet trolleri, sevinç sarhoşluğu yaşarken, tüm hayaletler, cadılar, büyücüler ve zombilerin dünyasında yollarını bulmaya çalıştılar. Tri-State bölgesinde serbestçe dolaşan gizli suikastçileri bile izledik.

    Clement, Waititi ve Paul Simms, Scott Rudin, Garrett Basch, Eli Bush ve Stefani Robinson'la birlikte baş yapımcılar. Seri, FX Productions tarafından üretiliyor. Dizi, eleştirmenlerden olumlu eleştiriler aldı ve ilk iki sezon beklenilenin üzerinde bir başarı elde etti. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top