Hesabım
    Bir Süredir Kayıp Olan "Naya Rivera"nın Hayatını Kaybettiği Açıklandı!

    Glee dizisiyle tanınan Rivera, 33 yaşında yaşamını yitirdi.

    FB-Thumbnail

    Glee dizisindeki Santana Lopez performansıyla tanınan Naya Rivera, pazartesi günü itibarıyla ölü olarak ilan edildi ve 33 yaşındaydı. Ventura İlçesi Şerifi, aktrisin 4 yaşındaki oğlu Josey'le birlikte Piru Gölü, Kaliforniya'da tekneyle gezdikten sonra çarşamba günü kaybolduğunu söyledi. Oğlu, teknede tek başına bulunduktan sonra, yetkililer bir dalgıç ekibi tarafından yönetilen aramayla Rivera'ya ulaşmaya çalıştılar.

    Müfettişler "trajik bir kazada" boğulduğuna inanıyorlardı ve şerif departmanı pazartesi sabahı Twitter aracılığıyla bir ceset bulunduğunu belirtti. Şerif William Ayub, Rivera ailesine ve hayranlarına başsağlığı diledi. Kariyerine CBS'nin kısa ömürlü komedisi Royal Family'de 4 yaşında başladıktan sonra kariyeri hep yükselerek ilerleyen Rivera, 2009'da Ryan Murphy'nin mega hit projesi Glee'de yer aldı ve en büyük çıkışını yakaladı. Diziye, amigo kız olarak konuk rolle başlayan Santana, bir yıl sonra tam zamanlı oyuncu kadrosuna terfi etti. En sevilen ekran çiftlerinden birine evrilen karakter, dizi sonuna dek hikayede yer aldı. Glee-mania, canlı konser turları, bir dizi TV ödülü ve en çok satan film müzikleri ile dünya çapında çok konuşulurken, Rivera'nın da dahil olduğu oyuncular, solo müzik kariyerlerini de oluşturdu. 2011 yılında, şovun müziklerinin ardındaki şirket olan Columbia Records, solo sanatçı olarak Rivera'yla da anlaşma imzaladı ve ilk single albümünü yayınladı.

    Rivera'nın ilk single projesi "Sorry", Eylül 2013'te yayınlandı ve rapçi Big Sean alümde yer aldı. Glee'den sonra, Rivera'nın Lifetime drama dizisi Devious Maids'de tekrar eden bir rolü vardı. Son zamanlarda YouTube'dan ikinci sezonunda premium kablo ağı Starz'a taşınan Step Up'ın TV güncellemesinde Ne-Yo'nun karşısında rol aldı. Step Up'da Rivera, şovun prestijli High Water Performing Sanat Okulu'nun yöneticisi Collette Jones'u canlandırdı.

    California, Santa Clarita'da doğan Rivera, hayatının çoğunda Los Angeles bölgesinde yaşadı. Babası George emekli bir aktör ve annesi Yolanda eski bir model. Küçük kardeşi Mychal, NFL'de Oakland Raiders ve Jacksonville Jaguars için oynadı ve küçük kız kardeşi Nickayla bir pist modeli. Rivera, 2014 yılında, bir filmde ilk başrolü olan At the Devil's Door'da rol aldı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top