Hesabım
    Snowpiercer'ın İkinci Sezonundan "Sean Bean" Sürprizi

    İkinci sezonun ilk tanıtımında Sean Bean yer alıyor..

    TNT Drama

    Geçtiğimiz günlerde ilk sezon finali yayınlanan Snowpiercer'ın yeni sezonundan bir tanıtım videosu yayınlandı. Video, Sean Bean'i ikinci sezon için yeni bir kötü adam olarak tanıtıyor. Büyük ihtimalle, Snowpiercer treninin yaratıcısı Wilford karakteri olarak karşımıza çıkacak. Yeni sezonun da 10 bölümden oluşması bekleniyor.

    Snowpiercer dizisi, Bong Joon Ho'nun yönettiği aynı adlı 2013 yapımıu filmin yanı sıra, 1982'de yayınlanan Fransız çizgir romanı Le Transperceniege'nin bir uyarlaması. Televizyon dizisinin ortamı, 2013 filminin senaryosundan uyarlandı. Dizi, dünyanın donduğu bir kıyamet sonrası atmosferinde, sürekli hareket eden bir trende yaşamını sürdüren yolculara odaklanıyor. Snowpiercer'in yaratıcısı Wilford rolünü 2013 yılındaki versiyonda Ed Harris canlandırdı ve şimdi Sean Bean tarafından hayat bulacak. Bean'in en bilinen performansları Yüzüklerin Efendisi serisi ve Game of Thrones. 

    Snowpiercer televizyon dizisi Mayıs 2020'de TNT'de ve Netflix'te prömiyer yaptı. Diğer birçok şov ve film gibi, beklenen ikinci sezonun prodüksiyonu geçen mart ayında Covid-19 salgını nedeniyle durduruldu. Bu durum, ikinci sezonun beklenen prömiyerini de askıya almış oluyor. Bean, oyuncu kadrosuna katılırken, tahminler kadroya karşılayıcı bir yıldız daha ekleneceği ve önümüzdeki günlerde o ismin de açıklanacağı yönünde. İkinci sezonda Bean, güçlü bir güç pozisyonda yer alacak ve şovun var olan baş karakterlerine ciddi bir tehdit oluşturacak. 

    Uzun metrajlı filmi bir televizyon şovuna uyarlamak, hikayenin bu eşsiz, distopik dünyasında çok daha keşfedilmemiş bir zemini kaplamasına imkan verdi. Daha çok detay, daha çok karakter ve daha çok manevra şansı sezonlar ilerledikçe devam edecek. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top