Hesabım
    Rowan Blanchard ‘Snowpiercer’ Uyarlamasının Kadrosunda!

    ‘Snowpiercer’ uyarlamasının oyuncu kadrosuna Rowan Blanchard eklendi

    Aynı adlı filmden uyarlanan Snowpiercer oyuncu kadrosuna genç aktris Rowan Blanchard’ı dahil etti.

    TNT imzasıyla hayata geçirilen “Snowpiercer” uyarlaması, Bong Joon-ho’nun 2013 yapımı filminden esinle ekrana taşınıyor. Dizi konu olarak, insanlığın büyük bölümünün yok olduğu; geriye kalanların ise Snowpiercer adlı bir lokomotifte yaşamlarını sürdürebildiği bir düzende geçiyor. Dünya buz kütlesine dönüştükten sonra oluşturulan bu devasa tren, birbirinden adaletsiz ve zorlu yaşam koşullarına ev sahipliği yapacaktır. Blanchard dizide Alexandra adlı bir gence hayat verecek.

    “Snowpiercer”ın başlıca rollerinde Jennifer Connelly, Daveed Diggs, Mickey Sumner, Susan Park, Benjamin Haigh, Sasha Frolova ve Katie McGuinness gibi isimler boy gösterecek. Pilot bölümün yönetmen koltuğunda Scott Derrickson ve James Hawes ikilisi yer alırken filmin yönetmeni Bong Joon-ho yürütücü yapımcı olarak görev yapıyor.

    Bong Joon-ho'nun filmi, 1983 basımı Fransız grafik romanı “Le Transperceneige”den uyarlanırken filmin başrollerinde Chris Evans, Tilda Swinton, John Hurt ve Ed Harris'i izlemiştik.

    Disney Channel dizisi “Girl Meets World” ile ünlenen Rowan Blanchard, sitcom türündeki “Splitting Up Together”da da rol almıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top