Hesabım
    Jim Carrey'li "Kidding", İkinci Sezon Sonunda İptal Edildi

    Showtime'dan hayranları üzen açıklama..

    Jim Carrey'in oynadığı “Kidding”, ikinci sezon sonunda Showtime tarafından iptal edildi. Gösteri, ikinci sezonunu bu yılın başlarında yayınladı. Yapılan açıklamada; "İki sezondan sonra “Kidding”, Showtime'daki çalışmasını tamamladı. Bu yaratıcı, eleştirmenlerce beğenilen ve ödüllendirilen diziyi yayınladığımız için gurur duyuyoruz. Jim Carrey, Dave Holstein, Michael Aguilar, Michel Gondry ve tüm ekibe parlak ve yorulmak bilmeyen çalışmaları için teşekkür ediyoruz.” denildi.

    Carrey, bu dramatik komedide ikonik televizyon sunucusu Jeff Pickles olarak rol aldı. Çocuklarla kibar ve nazik yollarla kurduğu iletişimle dünyaca ünlü olsa da, Pickles sahne arkasında hem kişisel hem de profesyonel anlamda ciddi sorunlarla uğraşmaktadır. Dizide ayrıca; Judy Greer, Catherine Keener, Frank Langella, Cole Allen, Juliet Morris ve Justin Kirk rol aldı.

    Carrey, Dave Holstein, Michel Gondry, Michael Aguilar, Roberto Benabib, Raffi Adlan, Jason Bateman ve Jim Garavente ile birlikte prodüksiyonda da görev aldı. Gösteri, Carrey’in 20 yıldan uzun bir süredir rol adlığı ilk televizyon rolü anlamına geliyor. Ayrıca Carrey ve Gondry'nin "Eternal Sunshine of the Spotless Mind" sonrası ilk iş birliği. 2018'de TCA yaz basın turunda konuşan Carrey, onu rolüne çeken şeyin kimlik sorunları fikri olduğunu söyledi ve “Kimlik arayışı benim için her zaman çekici olan bir tema. Bu parçada kesinlikle beni çağıran bir şey var.” dedi.  Carrey, şovun “benlik fikrine bağlı kalmaya çalışmak” olduğunu dile getirdi.

    Son yıllar daha az yapımda yer alan Jim Carrey, 2016 yılında The Bad Batch ve Dark Crimes filmlerinde rol aldıktan sonra dizi üzerinde yoğunlaştı. Dizinin çekimlerinden sonra sinemaya dönen Carrey, Sonic the Hedgehog filmiyle yılın başlarında karşımıza çıktı. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top