Hesabım
    Hayden Christensen, Star Wars Evrenine Geri Dönebilir!

    Yıldız oyuncunun "Obi Wan" dizisinde rol alabileceği konuşuluyor..

    Söylentilere göre Hayden Christensen, Obi-Wan Kenobi hakkında yakın zamanda çekilecek olan Disney+ dizisinde Anakin Skywalker rolünü yeniden canlandıracak. Bu rolü ilk kez 2002 yapımı Star Wars: Episode II - Attack of the Clones filminde canlandıran Christensen, ikinci üçlemenin son bölümünde de aynı rolü üstlenmişti.

    Filmler piyasaya sürüldüğünde, Christensen'in performansı ve görünümü eleştirildi. Buna rağmen, o zamandan beri, filmler için çok daha olumlu bir yeniden değerlendirilme yapıldı ve Star Wars hayranları Christensen'i kabullendi, hatta geri dönüşünü görmek istiyorlar. Lucasfilm şimdilik Skywalker destanını sona erdirmiş olsa da, hala bu anlatıya paralel projeler üzerinde çalışıyorlar. Bu durumda Christensen'in olayların nasıl gelişeceğine bağlı olarak Anakin'i tekrar oynama şansı var. Bazıları için bu fırsat, yaklaşan Obi-Wan TV dizisinde yakalanabilir.

    Söylenti ve haberlere göre Christensen, Obi-Wan dizisinde "düzenli" olarak yer alacak. Önemli bir rolde olacağını zaten biliyoruz. Kaynaklar, aslında bu haberin Yıldız Savaşları Kutlaması'nda duyurulacağını söylüyor. Ancak kutlamalar bu yıl iptal edildi. Bu yüzden, söylentilerin doğru olduğu varsayılırsa, Lucasfilm'in bunu resmi olarak onaylaması için sayılı günler var.

    Hikayede,Obi Wan Kenobi, Anakin'in jedi ustasıydı ve Klon Savaşları'nda, sırt sırta savaş vermişlerdi. Ancak yolun sonunda Anakin karanlık tarafı seçerek Obi Wan Kenobi ile büyük bir mücadeleye girişmişti. Disney+ dizisi Obi-Wan'ın kişisel travmasını keşfetmeye hazırlanırken, Christensen'in şovda temel bir rolü olduğu söyleniyor ve bu yüzden geri dönerse, ana hikayeyi ağır bir şekilde etkileyecektir. Obi-Wan dizisi şu sıralar yeniden yazım sürecinden geçiyor, bu yüzden anlatının ne getireceğini tahmin etmek zor. Başlangıçta, The Mandalorian'a benzer bir hikaye olduğu söyleniyordu ama büyük ihtimalle bu fikir tamemen değişti.

    Bu arada Anakin ve Obi-Wan'ın ilişkisini tamamen ortadan kaldırma fihtimali de var. Birçok izleyici Christensen ve Ewan McGregor'un kimyasını seviyor ama Disney'in, Anakin'in karanlık tarafa geçişini dizi aracılığıyla daha sert verme şansı da bulunuyor. Bütün bunları, bu yıl içerisinde öğrenmeyi umuyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top