Hesabım
    Zachary Quinto ve Khary Payton, Amazon'un Animasyon Serisi ‘Invincible’ın Kadrosunda

    Dizi, Robert Kirkman’ın çizgi romanından uyarlanıyor.

    AP

    Amazon’un yakında çıkacak olan "Invincible" adlı animasyon serisinin seslendirme yapacak bol yıldızlı kadrosuna Zachary Quinto ve Khary Payton da katıldı. “The Walking Dead” yaratıcısı Robert Kirkman'ın aynı adlı çizgi romanından yola çıkarak oluşturulan “Invincible”, dünyadaki en güçlü süper kahramanın oğlu olan ve insanlığı kurtarma görevinde bulunan Mark Grayson'un maceralarını takip ediyor.

    Quinto, Grayson’un süper kahraman müttefiklerinden biri olan Robot'u seslendirecek. Payton, Guardians of the Globe adı verilen süper kahraman ittifakının üyesi Black Samson'u canlandıracak. Haberler Kirkman tarafından cumartesi günü düzenlenen panelde, Kirkman’ın yayın şirketi Skybound Entertainment'ın organizasyonu sırasında duyuruldu.

    “The Walking Dead” dizisi ve "Burning" filmlerinin yıldızı Steven Yeun seride Grayson olarak yer alacak. J.K. Simmons babası Nolan'ı ve Sandra Oh, annesi Deborah'ı seslendirecek. Yardımcı oyuncular arasında Mark Hamill, Seth Rogen, Zazie Beetz, Gillian Jacobs, Chris Diamantopolous, Gray Griffin, Jason Mantzoukas, Walton Goggins, Andrew Rannels ve Kevin Michael Richardson gibi ünlü oyuncular yer alıyor.

    Quinto daha önce “Star Trek” film serisinde Spock olarak yer almış, “NOS4A2” ve “American Horror Story” adlı TV dizilerinde de yer almıştı. Payton'a gelince, “The Walking Dead”de Ezekiel'i canlandırdı ve DC Comics olarak geniş deneyime sahip çeşitli film ve şovlarda Cyborg karakterine hayat verdi. Ayrıca, “Big Hero 6”, “American Dad!” ve “Family Guy” çalışmalarıyla biliniyor.

    "Invincible", 2020'de Amazon Prime Video'da gösterime girecek ama henüz net bir çıkış tarihi buylunmuyor.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top