Hesabım
    Alba Rohrwacher, Toni Servillo ve Silvio Orlando'dan Yeni Drama!

    Leonardo di Costanzo'nun yöneteceği film bir hapishane draması olacak

    İtalya'nın üst seviye oyuncuları, bu kez bir hapishane draması için bir araya geliyor! La Grande Bellezza'nın yıldızı, usta oyuncu Toni ServilloAlba Rohrwacher (Lazzaro Felice) ve Silvio Orlando (The Young Pope), sosyalist gerçekçi bir anlatıma sahip “The Intruder”la tanınan Leonardo di Costanzo yönetiminde bir araya gelecek. Film, bir hapishane draması olacak.

    Yönetmen Costanzo ilk olarak  “The Interval”le tanınmış ve Venedik'te boy göstermişti. Ardından, 2017'de Cannes'da bir sıçrama yapan “The Intruder” filmini çekti ve şu sıralar yeni “Dall’Interno” ile meşgul. Yapımcı Cresto-Dina, Variety'e “Leonardo'nun tüm filmleri gibi bu da kapalı bir alanda, yani hapishanede gerçekleşiyor. Di Costanzo’nun önceki eserlerinde olduğu gibi Yunan tragedyası referansına sahip” dedi.

    Senaryo detayları gizli tutulsa da filmin hapishanede bir çatışmada kesişen iki karakter hakkında bir drama olacağı belirtildi. Filmin görüntü yönetmeni, yönetmenle daha önce “The Interval”de de birlikte çalıştığı ve Paolo Sorrentino yapımlarındaki çalışmalarıyla tanınan Luca Bigazzi olacak. Konum henüz teyit edilmemesine rağmen altı haftalık bir çekime kasım ayında başlaması bekleniyor. Bununla birlikte, kesin olan bir durum daha, filmin çevresel sürdürülebilirlik filmi olacağı ve TV iş profesyonelleri uzmanlarını içeren bir araştırmaya dayanarak, Tempesta Film tarafından geliştirilen EcoMuvi çevre dostu protokolüne uygun çekileceği. 

    Tempesta, en son Rohrwacher’in “Lazzaro Felice” üretimi için de EcoMuvi'yi kullandı. Rohrwacher ve di Costanzo’nun uzun metrajlı filmleriyle çığır açan Cresto-Dina, uluslararası festivaller ve arthouse izleyiciler tarafından sevilen film projelerini seçme konusundaki içgüdüsü nedeniyle İtalyan bağımsız sinema üreticileri arasında öne çıkıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top