Hesabım
    ‘Grown-ish’ Yıldızı Yara Shahidi, ABC Studios'la Genel Anlaşma İmzaladı

    Shahidi, ABC için projeler üretecek..

    Sevilen dizi "grown-ish"in başarılı oyuncusu ve baş yapımcısı Yara Shahidi, ABC Studios'la genel bir anlaşma imzaladı. Anlaşmanın bir parçası olarak Shahidi, iş ortağı ve annesi Keri Shahidi ile beraber bir yapım şirketi kuracak. Şirketin adı 7th Sun olarak belirlendi. Anlaşmaya göre, 7th Sun, kablo, platform ve yayın için televizyon projeleri geliştirecek ve üretecek.

    Shahidi'ler 7th Sun kalkınmasına öncülük etmek için NBCUniversal'ın eski üyesi Lajoie St.George'yi işin başına getirdi. Yara, “Bu heyecan verici bölümde ailemle birlikte, TV'deki ailem ABC Studios'la ortak olmaktan dolayı çok heyecanlıyım. Prodüksiyon şirketimizin anlamlı hikayeler paylaşmasında aktif olarak yer alacak arkadaşlarımı ve mentorlarımı listeye eklemek heyecan verici.” dedi. Shahidi, 2018'de Freeform'da “Grown-ish” adlı spin-off projesinde oynamaya başlamadan önce Zoey Johnson karakterini, eleştirmenlerce beğenilen ABC komedi dizisi “Black-ish” de yaratmıştı.

    ABC Studios başkanı Jonnie Davis, “black-ish”den beri üyemiz olan inanılmaz yetenekli Yara Shahidi ile ilişkimizi genişletmek için sabırsızlanıyoruz. Dğer gençlere rehberlik ediyor ve ilham veriyor, bu da hepimizi mutlu hissettiriyor. Aynı zamanda stüdyomuzun bir parçası olmasından gurur duyuyoruz.” dedi.

    “Black-ish” ve “grown-ish” rollerine ek olarak Yara’nın diğer performansları arasında “The First Family” ve “Trollhunters: Tales of Arcadia” gibi gösteriler yer alıyor. Ayrıca Oscar ödüllü kısa film “Hair Love”da ortak yapımcı olarak çalıştı. Hair Love'ın da bir TV uyarlamasının yapılacağı ve hikayenin genişletileceği geçtiğimiz günlerde açıklanmıştı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top