Hesabım
    Jude Law ve Naomie Harris'li "The Third Day", Yeni Prömiyer Tarihini Aldı

    HBO, iddialı dizi için yeni tarihi belirledi..

    HBO'nun iddialı yeni draması The Third Day'in yeni bir prömiyer tarihi var. Daha önce 11 Mayıs 2020 tarihi için planlanan ama pandemi nedeniyle ertlenen dizi, 14 Eylül 2020'de prömiyer yapacak. Yaratıcı ve gizemli bir senaryosu bulunan The Third Day adlı dizi 6 bölümden ve iki kısımdan oluşacak. İlk kısmında Jude Law'ın başrolde olacağı üç bölüm yayınlanacak ve adı "Yaz" olacak. İkinci kısım ise yine üç bölümden oluşacak ve başrolünde Naomie Harris yer alacak. Bu kısmın adı da "Kış" olacak.  

    “Yaz” bölümünde bir adam (Jude Law) İngiliz sahillerindeki gizemli bir adayı ziyaret edecek ve evlerini her ne pahasına olursa olsun korumak isteyen ada sakinleriyle karşılacak. Hem ziyaret sebebi, hem de yerel halkın korkuları izleyiciler için şimdilik birer gizem olarak görünüyor. İkinci yarıda, yani “Kış” bölümünde, güçlü iradesi olan bir yabancı (Naomie Harris) adaya cevap aramaya gelecek ve kendini bir savaşın içinde bulacak. Bu savaş aynı zamanda kendisinin kaderini de belirleyecek.

    Law ve Harris dışında oyuncu kadrosunda Katherine Waterston (Fantastic Beasts filmleri), Emily Watson (Chernobyl) ve Paddy Considine (The Outsider) gibi başarılı oyuncular bulunuyor. HBO ve Sky ortak yapımı olan dizi Felix Barrett ve Dennis Kelly tarafından yaratıldı. Kelly, “Yaz” bölümünü kaleme aldı ve bu bölüm Marc Munden tarafından yönetildi. “Kış” bölümü ise Kit de Wall, Dean O’Loughlin ve Kelly tarafından yazıldı ve Philippa Lowthorpe tarafından yönetildi. Dizinin yapımcıları ise Barrett, Kelly, Dede Gardner ve Jeremy Kleiner oldu. 

    The Third Day, bir erteleme kararı daha gelmezse, 14 Eylül 2020 tarihinde HBO'da prömiyer yapacak. Ülkemizde hangi platformda yayınlanacağı henüz kesinlik kazanmadı ama Amerika yayınından kısa süre sonra izlemeyi umuyoruz. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top