Hesabım
    2020 Emmy Adaylarını Leslie Jones Duyuracak!

    72. Emmy Ödülleri adayları 28 Temmuz'da açıklanacak..

    Televizyon Akademisi perşembe günü yaptığı açıklamada, “Saturday Night Live”ın eski yıldızlarından olan  ve yaklaşmakta olan “Supermarket Sweep”te yer alacak Leslie Jones'un 72. Primetime Emmy Ödülleri adaylarının duyurulması için düzenlenecek olan basın toplantısına ev sahipliği yapacağını duyurdu. Etkinlikte, başarılı oyuncular Laverne Cox (“Orange is the New Black”), Josh Gad (“Avenue 5”, “Central Park”) ve Tatiana Maslany (“Perry Mason”) da sunucu olarak yer alacak.

    Bu yılki ödüller için adaylıklar, 28 Temmuz'da emmys.com'da yayınlanacak. Bu yıl, COVID-19 salgınının ortasında insan sağlığı ve güvenliği yönergelerine göre düzenlenecek olan etkinlik sanal olarak gerçekleştirilecek. Televizyon Akademisi Başkanı ve CEO'su Frank Scherma, “Televizyon, bu eşi benzeri görülmemiş zamanlarda evde zaman geçirme konusunda önemli bir rol oynamıştır ve bizi birbirimizden uzak tutarken, aynı zamanda bir araya getirdi. Bu çığır açan aktörlerin, yapımcıların ve komedyenlerin bu yılki olağanüstü adayları, her zamankinden çok daha önemli bir yerde olacak.” dedi.

    Bu yıl oylama takvimi de, Koronavirüs salgını nedeniyle değişti. Televizyon Akademisi'nin oy veren üyeleri, adaylar arası oy pusulalarına bakmak ve seçimlerini yapmak için 2 Temmuz'dan 13 Temmuz'a kadar süre kazanmıştı. Bazı kategoriler, 197 drama ve 111 komedi dizisi olmak üzere rekor sayıda başvuru gördü.

    72. Emmy Ödülleri bir kez daha Done + Dusted tarafından üretilecek. Reginald Hudlin, Guy Carrington, David Jammy, Ian Stewart ve Jimmy Kimmel baş yapımcı olarak görev yapacaklar. Kimmel, geçen yılki törende ara verdikten sonra, bu yıl sunucu olarak geri dönecek. Kazananların açıklanacağı tören ise 20 Eylül 2020'de ABC'den yayınlanacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top