Hesabım
    Ercüment Çözer Dizisi "Saygı"dan İlk Teaser Yayında!

    BluTV, iddialı dizi Saygı'dan ilk videoyu yayınladı.

    Bir döneme damga vuran ve geçen yıl son sezonuyla ekranlara gelen Behzat Ç. dizisinin spin-off projesi Saygı'dan ilk teaser yayınlandı. Usta oyuncu Nejat İşler'in orijinal dizide canlandırdığı kötü adam Ercüment Çözer hakkındaki dizi çok yakında BluTV ekranlarında olacak. Behzat Ç.'ye bir devam sezonu gelip gelmeyeceği belli değil ama Saygı için planlar devam edebilir.

    BluTV ve İnter Medya ortaklığında çekilen Saygı adlı proje, Türk TV tarihine damga vuran fenomen karakterlerinden biri olan Ercüment Çözer'in hikayesini anlatacak. Elbette başrolde karaktere hayat veren Nejat İşler bulunuyor. 8 bölümden oluşması beklenen proje "Toplumdaki yozlaşmanın çözümünü kendi adaletinde bulan sert ve güçlü bir insan" mottosuyla yazıldı. İlk teaser ise; "Görgüsüzlük, bencillik, kibir. Tüm bunları, ona göre #SaygıÇözer" sözleriyle paylaşıldı. 

    Ercüment Çözer’in yolu, kendisi gibi olan ve bir nevi adalet arayışında olan iki kişiyle kesişecek ve dizinin hikayesi bu tanışma üzerinden ilerleyecek. Diziyi, “Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi”ni de kaleme alan Ercan Mehmet Erdem yazdı. Dizinin bir başka özelliği de karakteri kendi memleketi İstanbul'da görecek olmamız. Ercüment Çözer'in İstanbul maceraları çok yakında BluTV'de olacak!

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top