Hesabım
    Emily Mortimer'den Yeni Dizi Geliyor!

    Amazon ve BBC, dizinin arkasındaki güçlü ekibi oluşturacak.

    Amazon, Emily Mortimer'den gelen BBC One dizisi “The Pursuit of Love”a katıldı. Dizinin çekimleri, Koronavirüs pandemisi nedeniyle ilkbaharda ertelenmişti. Mortimer tarafından yazılan ve yönetilen, aynı adı taşıyan Nancy Mitford romanının bölümlerinden uyarlanan dizi, Avrupa'da ve iki Dünya Savaşı arasında geçiyor.

    Dizinin hikayesi, Linda Radlett (Lily James) ve en yakın arkadaşı / kuzeni Fanny Logan'ı (Emily Beecham) takip ediyor. Aşk ve evlilik isteği bulunan iki kadın, ideal kocayı arıyor. Fanny, istikrarlı bir yaşam için bazı planlar yaparken, Linda kalbinin sesini dinlemeye, giderek yanlış kararlar alacağı planlara yöneliyor. Bu durum arkadaşlıklarına da zarar vermeye başlıyor. 

    Oyuncular arasında Dominic West, Dolly Wells, Andrew Scott, Emily Mortimer ve Beattie Edmondson da var. Gösteri, İngiltere'deki Bristol ve Bath bölgesinde çekilecek. Dizi, pandemi fiziksel üretimi kapattıktan sonra İngiltere'de tekrar sete dönen ilk yapımlardan biri oldu. Mortimer yaptığı açıklamada; “Nancy Mitford'ı her zaman sevdim, bu yüzden 'The Pursuit of Love' uyarlamam istendiğinde hayır demem imkansızdı. Bu, merkezi karakteri - vahşi, aşk bağımlısı Linda Radlett - hala radikal olarak okunan aşırı komik ve dürüst bir hikaye olarak görüyorum. Bu gösteriyi yönetmekten ve Open Book, Moonage Pictures, Amazon Studios ve BBC'deki parlak ekiplerle çalışmaktan dolayı kendimi ayrıcalıklı hissediyorum.” dedi.

    Open Book ve Moonage'in yanı sıra, gösteri Rhonda Smith tarafından hazırlandı. Baş yapımcılar Charles Collier, Matthew Read ve Frith Tiplady olacak. Dizi, BBC One için BBC İçerik Direktörü Charlotte Moore ve BBC Drama Kontrolörü Piers Wenger tarafından denetlenecek. Amazon Studios ABD, Kanada, Avustralya ve Yeni Zelanda'da ortak yapım yapıyor. BBC Studios uluslararası distribütör olacak ve Amazon Studios'la bu konudaki anlaşma imzlandı.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top