Hesabım
    Amazon, Otizm Temalı “On the Spectrum” Dizisini Yeniden Uyarlayacak

    Amazon, TV yapımcısı ve senarist Jason Katims'e sparişi verdi

    Nadav / Ohad Romano

    Amazon, Jason Katims'in İsrail dizisi “On the Spectrum”u uyarlaması için sezonluk siparişi verdi. İsmi aynı mı olacak, farklı mı planlanacak belli olmayan dizi, otizm spektrumu bulunan üç oda arkadaşı hakkında, hepimizin arzuladığı şeylerin peşinde arkadaşları anlatan komedi soslu bir drama olarak tanımlanıyor: Bir iş bulmak, arkadaş edinmek, aşık olmak ve dünyayı dolaşmak...

    Rick Glassman, Sue Ann Pien ve Albert Rutecki, her biri otizm spektrumuyla yaşayan karakterleri canlandıracaklar. Dizide ayrıca; Sosie BaconChris Pang ve Joe Mantegna yer alıyor. Katims, “Spektrumda 23 yaşında bir oğlu olmak, otizmli biri olarak yaşlanmanın nasıl bir şey olduğunu anlatmak benim için son derece kişisel. Jen Salke, Vernon Sanders ve tüm Amazon ekibine, Universal Television'a, bu projeye olan tutkumu paylaşan ve inanılmaz derecede destekleyici yaratıcı ortaklar olan arkadaşlarıma minnettarım.” dedi. Katims, Amazon'da pilot olarak sipariş edilen diziyi yazacak ve yönetecek. Jeni Mulein ve Danna Stern de yapımcı olarak görev alacaklar. Amazon Studios ve Universal Television diziyi birlikte üretecek. 

    Son dönem imza attığı “Parenthood”a ek olarak, Katims daha önce “Roswell”, “About a Boy” ve “Rise” gibi şovlar yaratmıştı. Yazma ve yapım çalışmaları arasında “Friday Night Lights”, “Boston Public” ve “The Path” gibi hit şovlar da yer alıyor. Filmleri arasında ise Rachel McAdams ve Channing Tatum'un rol aldığı “The Vow” ve David Schwimmer'la Gwyneth Paltrow'un rol aldığı “The Pallbearer” yer alıyor. Yazım kariyerine oyun yazarı olarak başlayan Katims'in oyunları arasında “The Man Who Couldn’t Dance” ve “Who Made Robert De Niro King of America.” bulunuyor.

    Amazon Studios Başkanı Jennifer Salke, “Jason Katims, derin otantik karakterler hakkında güzel ve ilişkilendirilebilir hikayeler yaratma konusunda olağanüstü ve bu yeni dizi bu gelenekte devam ediyor. Bu seri, dürüst, dokunaklı ve inanılmaz derecede eğlenceli olacak. Küresel Amazon Prime Video müşterilerimizin seveceğini bildiğimiz evrensel temalara benzersiz ve gerçek bir bakış açısı sunacağına eminiz.“ dedi.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top