Hesabım
    Digitürk'ün İçerik Platformu beIN CONNECT'ten İddialı Ağustos Programı!

    Ağustos Ayında beIN CONNECT’te Neler Var?

    Türkiye'nin en köklü dijital platformlarından Digiturk ve içerik hizmeti beIn CONNECT, Ağustos ayında yine dolu ve heyecan verici bir programla izleyici karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Orijinal yeni yapımlar, ödüllü filmler ve nefes kesen dizilerden oluşan içerikle, yine iddalı bir program oluşturuyor.

    ‘Aile Şirketi’ ile Kahkaha Tufanı sadece beIN CONNECT’te!

    Oyuncu kadrosunda Emrah Kaman, Özlem Öçalmaz, Eslem Akar, Can Sipahi, Cihan Durmaz ve son dönemin en üretken oyuncularından Müfit Kayacan gibi başarılı isimlerin başrollerini paylaştığı “Aile Şirketi”, 6 Ağustos’tan itibaren her Perşembe beIN CONNECT’te. Zıt karakterlere sahip iki kardeşin aynı ofiste çalışmak zorunda kalmasıyla gelişen eğlenceli olayları ekrana taşınıyor.

    Yeni HBO dizisi “Lovecraft Country” beIN CONNECT’te!

    “Get Out”un Oscar’lı yaratıcısı Jordan Peele ve Emmy ödüllü J.J. Abrams’ın yapımcılığını üstlendiği yeni HBO dizisi “Lovecraft Country”, 17 Ağustos’tan itibaren her Pazartesi ABD’den 24 saat sonra beIN CONNECT’te. Dizi aynı zamanda her Pazartesi saat 22:00’da beIN SERIES SCI-FI’da izleyicilerle buluşacak. Dizide, kayıp babasını arayan bir genci izleyeceğiz. 

    Yeni dizi “Save Me” beIN CONNECT’te!

    Uzun zamandır görmediğini kızını bulmaya çalışan ve bir yandan da kendini temize çıkarmaya çalışan bir adamın hikayesinin anlatıldığı “Save Me”, 3 Ağustos Pazartesi günü beIN CONNECT’te başlıyor. Lennie James’in yapımcılığını, yazarlığını ve başrolünü üstlendiği dizinin oyuncu kadrosunda Suranne Jones ve Stephen Graham da yer alıyor.

    “Karlar Ülkesi II” beIN CONNECT’te!

    İllk filmi tüm zamanların en çok hasılat elde eden animasyonu olan ve ülkemizde de çok sevilen “Karlar Ülkesi” (Frozen) devam filmiyle 2 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te. En İyi Şarkı Oscarı ve En İyi Animasyon Altın Küre adaylığı ile yediden yetmişe pek çok kişinin sevgilisi olan “Karlar Ülkesi II”nin seslendirmesini Kristen Bell, Idina Menzel ve Josh Gad gibi isimler yapıyor.

    “Star Wars: Episode IX - The Rise of Skywalker” beIN CONNECT’te!

    Gelmiş geçmiş en önemli serilerden olan Star Wars efsanesinin 9, yeni üçlemenin ise son filmi olan, 2020 Akademi Ödüllerinde En İyi Müzik, En İyi Görsel Efekt ve En iyi Ses Kurgusu ödüllerine aday olan “Star Wars: Episode IX- The Rise of Skywalker” (Star Wars: Skywalker’ın Yükselişi), 23 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te.

    “Diego Maradona” belgeseli beIN CONNECT’te!

     “Senna” ve “Amy” filmlerinin Oscar’lı yönetmeni Asif Kapadia tarafından çekilen belgeselde, futbol tarihinin, her açıdan gelmiş geçmiş en önemli ismi, Arjantinli futbolcu Diego Armanda Maradona'nın hayatının bir bölümü anlatılıyor. “Diego Maradona” 21 Ağustos Cuma günü beIN CONNECT’te. Yönetmen Kapadia bu proje boyunca Maradona’nın izniyle onun kişisel arşivine giriyor ve en özel görüntülerle bu belgeseli inşa ediyor.

    Gerçek bir hikâyeden uyarlanan “Official Secrets” beIN CONNECT’te!

    2003 Irak müdahalesi döneminde geçen “Official Secrets” (Resmi Sırlar) 9 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te. Yönetmenliğini Gavin Hood’un üstlendiği, başrolünü ise Keira Knightley, Matt Smith ve Ralph Fiennes'ın üstlendiği filmde, “Game of Thrones” dizisinden hatırlayabileceğimiz Conleth Hill ve Indira Varma da rol alıyor.

    Psikolojik gerilim filmi "The Wolf Hour” beIN CONNECT’te!

    “21 Gram” ve “Kıyamet Günü” filmlerindeki performansları ile Oscar adaylığı kazanan Amerikalı oyuncu Naomi Watts'ın başrolünde yer aldığı "The Wolf Hour” (Kurt Saati) 16 Ağustos Pazar günü beIN CONNECT’te. Yönetmenliğini Alistair Banks Griffin’in üstlendiği filmde 1977 New York ayaklanmaları ve şiddetin ortasında içine kapanan ve başına bir olay gelen June karakterini izliyoruz.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top