Hesabım
    Guillermo del Toro Korkusu ‘Mimic’, TV'ye Uyarlanıyor!

    Uyarlamanın arkasında Resident Evil'in yönetmeni Paul W.S. Anderson var.

    Guillermo del Toro’nun klasik bilim kurgu korku filmi “Mimic”, “Resident Evil” direktörü Paul W.S. Anderson liderliğinde TV'ye uyarlanıyor. Anderson, serinin potansiyel pilot bölümünü yönetecek ve aynı zamanda yapım ortağı Jeremy Bolt'la birlikte şovun yapımcısı olacak. Jim Danger Gray (“Orange is the New Black”) uyarlamayı yazacak ve showrunner olarak görev yapacak.

    Miramax TV projesinin yakında potansiyel alıcılara aktarılacağı bildiriliyor. Miramax TV’nin dünya çapındaki televizyon başkanı Marc Helwig, “Platformumuz, ilk önemli işlerinden birinde Paul W.S. Anderson, Jeremy Bolt ve Jim Danger Gray'le iş yapmaktan dolayı daha heyecanlı olamazdı. Paul, bilim kurgu dünyasında neslinin önde gelen film yapımcılarından biri. Cehennemden korkutmak için bu klasik filme televizyonda cesur bir yeni bakış getirmekten dolayı heyecanlıyız ve bu dünyayı hayata geçirmek için uzun zamandır hayran olduğum Jim Danger Gray'den daha iyi bir yazar olamazdı” dedi.

    Orijinal “Mimic”, hızla gelişen, insanları taklit etme yeteneği kazanan genetik mühendisliğiyle üretilmiş avcı yaratıklara odaklanıyordu. Orijinal film, televizyon uyarlamasına dahil olmayan Guillermo del Toro tarafından yazıldı ve yönetildi. Proje, ilk aşamalarında olduğundan, potansiyel bir yayın tarihi de dahil olmak üzere ek ayrıntılar şimdilik mevcut değil.

    Diziyi uyarlayacak olan Paul W.S. Anderson, dehşete yabancı değil. Başarılı yönetmen, yıllar boyunca popüler korku video oyunu serisi uyarlaması olan “Resident Evil” filmlerinin bazılarını çekti. Ayrıca, “Death Race”, “Alien vs. Predator” ve “Pompeii” filmlerindeki çalışmalarıyla tanınıyor. Yakın zamanda ise “Monster Hunter” filmini izleme şansı bulacağız. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top