Hesabım
    Hilary Swank'in Başrolde Olduğu "Away"den Türkçe Altyazılı Fragman!

    Netflix, iddialı bilim kurgu dizisinin resmi fragmanını yayınladı

    Hollywood'un en önemli aktrislerinden, iki Oscar sahibi Hilary Swank'in başrolünde yer aldığı bilim kurgu draması Away'in altyazılı resmi fragmanı Netflix Türkiye tarafından yayınlandı. 4 Eylül'de prömiyer yapacak olan 10 bölümlük dizi, hem ailesiyle ilgilenen, hem de uzay yolculuğuna çıkmak durumunda kalan bir astronotun hayatını irdeleyecek. 

    Away adlı dizinin yaratıcıları, Penny Dreadful ve Pure Genius dizileriden hatırladığımız Andrew Hinderaker ve The Path, Refugee, Parenthood gibi yapımlardan bildiğimiz Jessica Goldberg olurken, 5 farklı yönetmen kameranın arkasında yer alıyor. Yeni nesil bilim kurgu filmlerinin atmosferini barındıran Away'in konusu ise şöyle: Away, Mars’a yapılacak olan zorlu bir yolculuk sırasında yaşananlar üzerinden ilerleyecek. Amerikalı astronot Emma Green, bu çok zorlu ve hayatının en önemli görevi üstlenecek. Genç kadın, Kızıl Gezegen’e yapılacak görevde uluslararası ekibin başında yer alacak. Emma, çıkacağı bu tehlikeli yolculuk için ergenlik çağındaki kızından ve kocasından izin alır ve onları arkasında bırakmak zorunda kalır. Aile ve görev arasında kalan Green, yolculuğa çıkar ama aklı sürekli ailesindedir. 

    Amerikalı astronot Emma Green’e Hilary Swank'ın hayat verdiği dizi Jason Katims ve Matt Reeves’in imzasıyla ekrana taşınıyor. Hilary Swank, daha önce Netflix'le I Am Mother isimli gerilim filminde iş birliği yapmıştı ve benzer temalar işleniyordu. Away dizisinin oyuncu kadrosunda Swank'in yanı sıra Josh CharlesTalitha BatemanAto Essandoh, Adam Irigoyen ve Vivian Wu gibi isimler bulunuyor. Hilary Swank, başrolü olmasının yanı sıra Jason Katims, Matt Reeves, Andrew Hinderaker, Edward Zwick ve Jeni Mulein ile birlikte dizinin yürütücü yapımcılık görevini üstleniyor.

    Million Dollar Baby ve Boys Don't Cry filmleriyle iki Oscar kazanan Hilary Swank'in başrolünde olduğu Away, 4 Eylül'den itibaren tüm dünyayla aynı anda Netflix Türkiye'de yayında olacak. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top