Hesabım
    Adria Arjona, Rogue One Projesi "Cassian Andor"un Kadrosunda!

    Arjona, dizide başrollerden birini üstlenecek

    Gelecekte "Star Wars" serisinin hangi yöne gideceğine dair resmi bir bilgi yok ama bildiğimiz şey, Disney Plus'ın bu geleceği epeyce etkileyeceği ve birkaç diziyle yolu belirleyeceği. Bunların en önemlilerinden biri, merakla beklenen Cassian Andor serisi. Dizi için, Diego Luna'ya katılan yeni bir oyuncuyla, gösterinin çok yakında prodüksiyona başlayacağını anlıyoruz. Deadline'a göre aktris Adria Arjona, "Cassian Andor" kadrosuna katılmaya hazırlanıyor.

    Dizi, Luna'nın başrollerinden biri olduğu popüler "Star Wars" spin-off filmi "Rogue One"ın öncesini anlatacak. Dizinin senaryo detayları henüz belli değil ama belli olan bir şey varsa, Diego Luna ve Adria Arjona'nın başrolleri paylaşacağı ve prodüksiyonun hızla ilerlediği.

    Bu projeden önce Arjona, "Pacific Rim: Uprising", "Life of the Party", "Triple Frontier" ve geçen yılki "6 Underground" gibi bir dizi uzun metrajlı filmde çalıştı. Pandemi sinema salonlarını kapatmasaydı onu daha önce Jared Leto'yla birlikte oynadığı Sony / Marvel filmi “Morbius”ta görmüş olacaktık. Filmin yardımcı kadrosunda ise Denise Gough, Genevieve O’ReillyStellan Skarsgard ve Kyle Soller gibi isimler yer alıyor. “Rogue One”da resmi ortak yazarlık kredisine sahip olan ancak bundan çok daha fazlasını yapan Tony Gilroy, ilk bölümü yazmak ve birkaç showrunnerlık görevlerini yönetmek için projenin başında.

    Arjona'nın dizide hangi karakteri canlandıracağı belli değil. Ancak, "Rogue One" başarısı ve Gilroy’un katılımıyla, Lucasfilm'in bu yeni dizisi için heyecan yüksek. "Cassian Andor"un Disney Plus'a ne zaman geleceği belli değil. Salgın nedeniyle prodüksiyon durdu ve şu anda şovda neler olduğu belirsiz ama Disney Plus için Star Wars evrenine ait projelerin öncelik olduğu bir gerçek.

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top