Hesabım
    Çok Satan ‘One of Us Is Lying’ Romanı, Peacock İçin Diziye Uyarlanıyor

    Dizi, sekiz bölümlük bir mini seri olacak

    Peacock, çarşamba günü yaptığı açıklamada, “One of Us is Lying”in sekiz bölümlük uyarlamasını sipariş ettiğini duyurdu. Karen M. McManus'un aynı adlı, çok satan genç yetişkin romanına dayanan yeni dizi, "Elite" ortak yaratıcısı Darío Madrona'nın katkılarıyla üretilecek. Dizinin oyuncu kadrosunda Marianly Tejada, Cooper van Grootel, Annalisa Cochrane, Chibuikem Uche, Barrett Carnahan, Jessica McLeod ve Melissa Collazo yer alacak.

    Hikaye, beş lise öğrencisinin birlikte gözaltına girdiğinde ne olduğu hakkında bir gizem üzerine kurulu ve bu isimlerden sadece dördü hayatta kaldı. Herkes olaydan dolayı şüpheli durumunda ve elbette herkesin sakladığı sırları var. "One of Us is Lying", Universal Studio Group'un bir bölümü olan UCP'den geliyor. Pilot bölüm çoktan çekildi ve Erica Saleh bölümün yazarı olarak görev yaptı. Jennifer Morrison ise yönetmen ve yapımcı olarak görev yapıyor. 5 More Minutes Productions'tan John Sacchi ve Matt Groesch, pilotun geliştirilmesine yardımcı oldu ve dizinin yönetici yapımcıları olarak görev yapacaklar. Saleh ayrıca yönetici olarak diziyi üretecek.

    Bu yeni seri siparişi, yayıncıların merakla beklenen genç yetişkin dizisi "Saved by the Bell"in yeniden çevriminin üretime devam etmesi ve Will Forte'un başrol oynadığı "MacGruber"la, Tina Fey ve Robert Carlock'tan gelen, Sara Bareilles'in oynadığı "Girls5eva"nın siparişlerinin açıklanmasından birkaç gün sonra gelmiş oldu. Yayıncı, bu yazın başlarında hizmetle birlikte başlatılan "Brave New World"ün dramatik uyarlamasının yanı sıra animasyonlu çocuk içeriği "Curious George" ve "Where’s Waldo?"yla da tanınıyor. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top