Hesabım
    ‘Supernatural’, ‘The Flash’ ve ‘Legacies’, Coronavirüs Nedeniyle Sezonlarına Ara Verecek!

    Devam eden dizilerin erteleme kararları da gelmeye başladı..

    Supernatural” hayranları, gösterinin nasıl sona erdiğini öğrenmek için biraz daha beklemek zorunda kalacaklar. Ne “Supernatural”, ne “The Flash” ne de “Legacies”, devam eden sezonlarını planlanan zaman diliminde tamamlayamayacak. CW serilerinin hepsi, Coronavirüs nedeniyle üretimi durdurmaya zorlanan yüzlerce yapım arasındaydı.

    Variety'nin haberine göre, diziler sezonların son işlemlerini tamamlayamadılar ve devam bölümleri 2020 içinde daha sonra yayınlanmak üzere ertelendiler. Kapanmadan önce çekimi tamamlanan son “Legacies” bölümü 26 Mart'ta yayınlanacak ve bir süre için final olacak. Geçen sezon 16. bölümde final yapan ama bu sezon daha fazla bölüm hedefleyen Legacies için işler diğerleri kadar kötü değil gibi gözüküyor.

    “Flash” cephesinde ise 19 Mayıs'a sürecek kadar bölümün tamamlandığı bildirildi. Daha sonra, 2020'de 6. sezonu bitirmek için geri dönme umuduyla bir ara verilecek. Supernatural'ın ortak showrunnerı Andrew Dabb, Twitter'dan hafta başında yaptığı açıklamada, gösterinin 15. sezonunun 18. bölümünün çekildiğini ama görsel efektlerin ve ses bölümlerinin salgın nedeniyle eklenemediğini belirtti. Yani, şu anda çekimler yapılmış olmasına rağmen bölümler tamamlanamıyor.

    Platform, her şovun tamamlanabilen her bölümünü yayınlamaya karar verdi. Daha sonra hepsi için zorunlu bir mola gelecek ve daha sonrası için dünyadaki duruma bakılacak. Dizilerin hayranları, en azından birkaç hafta daha dizileri izleyebilecekler. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top