Hesabım
    ‘Warrior Nun’, Netflix'ten İkinci Sezon Onayı Aldı!

    Fantastik gençlik dizisi macerasına devam ediyor..

    "Warrior Nun", daha fazla iblis dövüşü aksiyonu için geri geliyor. Netflix, diziyi ikinci sezon için yeniledi ve ana kadro üyeleri Alba Baptista, Toya Turner, Lorena AndreaKristina Tonteri-Young ve Olivia Delcan'a haberi veren Simon Barry'nin videosunu yayınladı. Yenileme haberi, gösterinin ilk sezonunun başlamasından yaklaşık bir buçuk ay sonra gelmiş oldu.

    Ben Dunn’ın "Warrior Nun Areala" adlı Manga serisinden esinlenen "Warrior Nun", bir morgda yeni bir yaşam şansı bulan ve sırtına gömülü ilahi bir eserle uyanan Ava (Baptista) adlı 19 yaşındaki bir kadının etrafında dönüyor. Artık dünyadaki şeytanlarla savaşmakla görevlendirilmiş eski bir düzenin parçası olduğunu ve hem cenneti, hem de cehennemi temsil eden güçlerin onu bulup kontrol etmek istediğini keşfeder. İlk sezonun sonunda, Ava nihayet kız kardeşlerini kabul etti ama Adriel (William Miller) adında kötü melek benzeri bir figür, ortalığı kasıp kavurmak için geri döndü.

    Barry, yakın zamanda verdiği bir röportajında, ilk sezonu ana karakterlerin kaderini havada bırakan büyük bir savaşla bitirme kararını açıkladı ve “Aslında bitişin biraz daha kesin bir versiyonunu yazdık. Demek istediğim, izleyicnin gördüğüne göre kemiğinde biraz daha fazla et vardı. Ancak, o senaryoyu Netflix'e gönderdiğimizde, "Hey, bunu biraz kısaltabilir misin?" dediler. İlk başta hepimiz şaşırmıştık. Bu cüretkar ve biraz tehlikeli gibiydi ama Netflix tarafından bazı riskler almamız ve bu çizgide yürümemiz için zaten en baştan onay verildiğini düşünüp orta yolu bulduk." dedi. 

    facebook Tweet
    Benzer Haberler
    Öneriler
    Yorumlar
    Back to Top